ZIMSKI KUP LOV MANJIĆA

Autor snagator, Prosinac 21, 2016, 14:02:16

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

snagator

Na Dunavu  (Zeleni Otok)Zimski kup lov manjića
30. 12. 2016.
od 14:00 do 22:00
Prijave u trgovini Žabica.
Nagrade, zabava, natjecanje... :)

Kugla

E ovo je super ima svega i za navijače, ne bi bilo loše malo se provozati i pogledati uz topli napitak malo one hrabre kako pecaju  :ok:

maverick

Za zabaciti jedan stap i onda po nekom alkoholu...ako se sto ulovi ulovi ako ne...na kraju ti bude svejdeno  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

joker

kriticni ti dani manjica  bar za mene.to mi imamo u 2mj.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

mossi

jokeru, u 2 mesecu jel ga lovite na kamenu ili pesku?

joker

mijesano kamen i pjesak.ma iskreno to je samo izgovor da se svi coporativno nazderu  :flasica: a sta se ulovi ulovi bitno da se malo podruzimo i nalazemo :stripii:

pajdo77

Gledao sam "Čari ribolova" na tv-u i u zadnjoj epizodi je prikazana reportaža o takmičenju manjića. Zaboravio sam koja je rijeka u pitanju,Dunav i Sava nisu,uglavnom dosta primjeraka su upecali. Ukupna pobjednica je bila jedna gospođa,pomela konkurenciju. Kako sam vidio i oni pecaju na filete i kedera a neki lik i na peša,na njega nisam nikad pecao manjića.

ĆIĆOK

Ja mogu reći da sam prije ove hladnoće išao nekoliko puta i sve ukupno ulovio samo jednoga a ja lovim samo na repić. :sha:

joker

najvise sam ih ulovio na glistu  i  prije je uzimao glistu nego kedera.

mossi

Ja sam ga lovio baš tako uz dru¿enje i vatricu, uglavnom na parče i to na kamenu. Nikako da se nakanim da odem negde na pesak, a ribari ka¿u sa su tamo najkrupniji, mo¿da baš pred mrest. Zato sam i pitao.

Sent from my SM-A300FU using Tapatalk

joker

kazu da kad krenu  u pocetkuidu prvo krupni a sve blize mrestu sitniji.e sad ga  jbg znaj

vedro

Ja sam ja lovio na papaline, odrezem komadic, zabodem i bacam. U Beliscu se ubijao na to. Sada vec 4 godine nissam isao na njega.

madmax

Jel zna netko hoće li se ove godine održavat?

Debeli šef

bojim se da ove godine neće biti ni božića a kamo li manjića.

madmax