Strujarosi na Dunavu i Dravi

Autor baka, Siječanj 02, 2017, 21:03:11

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

DIDAPATAK

rsimon4

Citat: rj  u Siječanj 03, 2017, 08:13:59
policija ima kontrolu na cjelom plovnom putu dunava, ne brini....
nešta drugo sam primjetio , kad je "ekipa" na vodi policije nema... to nam govori da imaju točan plan i program rada policije za taj dan, kako su došli do te informacije, ko im ju daje?

Rupe je u pravu!
Ja zivim u Dalju, pecam Dalj Aljmas, nista ne prolazi bez" blagoslova " policije!
Sve drugo su kerovi samo je rottweiler pas!

NORIS vom Grunteblick

maverick

Ne želim opet napadati kobca jer je ok lik, ali...zar ja moram raditi posao za sta su plaćeni....zar ja trebam stajati subotom u tvrdji i prijavljivati tko je pijan sjeo u auto...to rade sami....ali sta je s vodom....Dolazi nam i taj nesretni Schengen ...valjda bi se s njim trebalo nesto promjeniti bar sto se tiče nadzora...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ljuska

Citat: kobac  u Siječanj 03, 2017, 15:19:22
al ga sad iskomplicira...diće zbog toga zvat ravnateljstvo i pu zagrebačku...neka zovu pu osječko-baranjsku a ovi će zvati postaju...pa tako par puta i valjda će se netko pitati..

nisam ja ništa iskomplicirao nego sam radio u sustavu 20 godina i znam kako funkcionira i dao bi se okladiti da ti nikada u radnom nalogu nije pisalo da pregledaš ribolovnice prebrojiš pribor i pregledaš je li peraja odrezana

ljuska

Citat: maverick  u Siječanj 03, 2017, 16:33:00
Ne želim opet napadati kobca jer je ok lik, ali...zar ja moram raditi posao za sta su plaćeni....zar ja trebam stajati subotom u tvrdji i prijavljivati tko je pijan sjeo u auto...to rade sami....ali sta je s vodom....Dolazi nam i taj nesretni Schengen ...valjda bi se s njim trebalo nesto promjeniti bar sto se tiče nadzora...

neće skoro nama schengen a vjeruj mi da se ništa ne bi promijenilo u vidu kontrole ribolova i dalje će biti po starom kontrola osobne iskaznice jer policiju zanima osoba ako te nema u sistemu ljepo će te pozdravit i do viđenja

Ive

Prijavljivat ću i dalje sve nepravilnosti na vodi!!
Pa možda netko nekada i odreagira!
Kobac je barem pokazao volju za rješavanje problema i zato  :hi:
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

ljuska

stvar je u tome da je ribokrađa došla do razine organiziranog kriminala i sive zone ali nažalost  država i naš zakon to ne prepoznaju  kao kazneno djelo a tome treba zahvaliti našem ribolovnom savezu dok je ribokrađa u sferi prekršaja nema promjena

rj

ljetos kolega i ja na hulovskom kanalu, kasno popodne sa preke strane dunava čamac pun gas prođe pored nas i uđe u rit ...nema registraciju ...yamaha 25 ks cvajtak ...u povratku kući pored spusta u Aljmašu parkiran policiski čamac ...ja ko zadnje govno skrenem i odrukam likove  :BangHead: revnosni službenik ladno kaže... NIJE NAŠ REJON... toliko o policiji
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Pa kume...di ti da drukaš  :stripii: hebo te kobac  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

ljuska

baš tako rj  dečki u plavom tako rade jer im tako piše u radnom nalogu rade po sektorima ili kako ti kažeš rejonima i mora biti od te točke do neke druge ili pokriva određene ulice ili kote današnje motorole imaju ugrađem gps i lako provjere gdje se nalaziš ako odeš iz svog sektora možeš završit na disciplinskoj ne možeš raditi po svom nahođenju i biti pametan moraš biti samo poslušan

rj

da malo ne grešiš ?
granica ...iz druge države ulazi čamac sa dvojicom ljudi..koje su im namjere ? možda nije krivolov u pitanju ....prije par godina poubijaše policajce ...odgovor ..NIJE NAŠ REJON ...ajd razmisli da ja ne moram dat ukrasni pridjev

ljuska

možda ih je bilo sram reći da nemaju goriva do tamo :stripii:

Kugla

Rupe je si ti napravio  koji shad?

rj

ne i ja sam ostao bez svojih shedova pa žicam od brumara  :uf:  :stripii: