Strujarosi na Dunavu i Dravi

Autor baka, Siječanj 02, 2017, 21:03:11

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

No, da se vratimo na temu, koliko sam shvatio kod tebe je situacija isto loša po pitanju čuvanja vode zbog susjeda s druge strane...radi li se tamo što po tom pitanju

Post sam obrisao...ne sto je loš...vec potezace neka druga pitanja pa cemo dobiti žvaku... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Što bi rekli programeri upali bi u rekurziju tj u petlju bez izlaska.

Poglavice.  :hi:

No

:icon_salut:  Gle tema je Strujaroši na Dunavu i Dravi. Nisam se zbog tog javljao što u naslovu nema Save.
Tamo gdje idem u ribolov s hrvatske strane nema sela uz savu kilometrima, i rijetko tko dolazi u ribolov a kamoli u krivolov.
Susjedi preko imaju neku šemu koliko sam shvatio, da za sto dvjesto maraka kupe dozvolu i bacaju mreže,bubnjeve i cenkere legalno.
U zadnje vrijeme pojavio se neki tip koji je električar.
Šta da mu ja radim, da ga ganjam,da se tučem s njim. Trpi ga sava pa ga trpim i ja.
Postoje ljudi koji su plaćeni da to rade,a sad što to ne funkcionira.
Žao mi je.

A post koji si obrisao baš je bio loš i nevezan na temu.  :ok:

mossi

No

Ne znam otkud ti pravo za dijeljenje  :red-card: i šta ti to znači.
jel se tvoji postovi moraju sviđat svima i misliš da nemam pravo, za post koji je naslovljen na mene i  koji je loš i nije vezan za temu, napisat da je loš.

Mislim da griješiš.

jel ovo no malim slovima namjerno  :stripii: :stripii:

ljuska

točno sam znao da će to krenuti u ovom smjeru ,a gore sam negdje napisao ali to nitko ne spominje samo ribolovi savez hrvatske može nešto pokrenuti a mi možemo pisati do preksutra ništ se neće promjeniti :hi:

ps

Citat: Ive  u Siječanj 05, 2017, 17:42:00
A krivo mi što nismo ustrajali sa onim što smo počeli sa onim prosvjedom,možda bi danas bili korak bliže ka riješenju ovakvih i sl. slučajeva!
Neozbilni smo, planemo i ugasimo se kao šibica. Ako ne prije, probuditi će mo se kada ribu budemo nakon dvadesetak pecanja išli pogledati u ribarnicu.

dac

Ribokradica je oduvijek bilo, a i biti će ih...
To je takav mentalni sklop, način življenja..... :uf:    Poznanik je imao određeno vrijeme u zakupu ribnjak kod Našica i danonoćno su ga čuvali, lovili jedne te iste ribokradice, kidali im mreže, bušili gume na autima, kidali crijeva za dovod goriva na mopedima skrivenim u trsci i na kraju mlatili da ih ni rođena majka ne prepozna.....  :uf:     Ali ne vrijedi, nakon 10-15 dana, oni opet u krađu....  :BangHead:
Jer kažu da nemaju od čega živjeti, ne znaju drugačije....  :dontknow:
Ali, slažem se da "riba smrdi od glave"..... :takoje:     ...ništa bez krovne organizacije, odnosno HŠRS-a...
Tu je šuplje i tu smrdi, od onih u samom vrhu, do onih malih u pojedinim društvima( čast izuzecima) !
Pa, naša je zajednica u stečaju, pa gdje to ima, da ribiči u društvima vračaju dug, a ne oni koji su taj dug napravili.....  :veryangry:
Stvarno je neshvatljivo da još itko ima volje kupiti dozvolu....  :dontknow:
O ribočuvarima bolje i ne trošiti riječi, sami smo se uvjerili koliko smo ih puta sretali na otvorenim vodama....  Zašto je to tako, imali ih dovoljno.....  :dontknow:
Sve u svemu, dok je god voda biti će i ribe( nekad više, nekad manje), a dok ima ribe biti će i ribokradica, barem za našeg života, a onima iza nas želim brzu promjenu mentalnog sklopa i percepcije..... :takoje:
A onaj obrisani post je stvarno bio loš, neprimjeren, da ne kažem neku težu riječ....  :hi:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

umpahpah

Jutro!!! Vidim da smo ne informirani!!! Zajednica Osijek je izašla iz stečaja krajem prošle godine i nastavlja funkcionirati sljedeće dvije godine pod nadzorom stečajnog i njegovom planu,ali on više ne rukovodi,izabran je novi predsjednik i čeka se rješenje sa trg.suda da bi se napravila supština!!!! Meni osobno je jako drago što se stečaj dogodio jer sad se zna sa čime se raspolaže i koje su mogučnosti!!! Kako kaže pokojni S. " KO JE JAMIO JAMIO JE!!!!" Nadam se sad kvalitetnom vođenju zajednice,i naravno kvalitetnijem čuvanju voda kojima gospodari (dio koji mene,a vjerujem i Vas najviše interesira)!!!!  :occasion14:

umpahpah

Od ribočuvara ima nas trojica - ja sa Drava o-29 (+ uzvodno do Miholjca al to je u dogovoru sa zajednicom Baranje) te Dunav do Dalja
                                       - kolega Peter čamac mu kod Bogojevskog mosta on od Dalja do ušća u Dravu i Dravu do mene
                                       - i kao što vjerojatno znate većina obalu radi Lenger sa tomosom apn6

Kugla

Zrinko to je premalo ljudi na toliki teren nažalost

umpahpah

znam,zato i je ovako kako je!!! al šta je tu je,Drava je trebala biti bez nadzora pa sam ja dao moj čamac na korištenje!!! tako da bolje i ovako nego nikako

Debeli šef

ja mislim da ti uopće ne bi trebao biti ribočuvar. prevelik si i vidi te se izdaleka.  :stripii:

dac

Pomalo se divim vašem osobnom entuzijazmu i angažiranosti...  :hi:
A, što se tiče informiranosti, nebitno je li zajednica izašla iz stečaja ili ne(formalno-pravno), nego tko plača i vrača sve to i za što zbog svega toga pecaroši ostaju prikračeni kroz to vrijeme...   :bye: