Strujarosi na Dunavu i Dravi

Autor baka, Siječanj 02, 2017, 21:03:11

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

rj

Citat: No  u Siječanj 05, 2017, 11:43:59
Citat: mossi  u Siječanj 05, 2017, 10:05:20
Koliko nas i ribu i vodu smatraju ozbiljnim je što je ubiješ (autom) jelena je krivično delo,
a ribu možeš i da kradeš, ubijaš, prodaješ i uglavnom se završi bez kazne
ili sa kaznom koja je smešna i koja se "otplati" jednim dobrim "ribarenjem".

Da li ste ikada videli da neko na pijaci prodaje divljeg: zeca, fazana ili neku drugu divljač?!

Ujedno ono što je ispod vodenog ogledala: to stručni kontrolori i državni inspektori lepo pokriju
lažnim papirima o stanju na vodi i na kraju ovo ispadne RAJ na zemlji, a ribe ko šodera!

P.S. RJ, ko zna celu priču kako i šta se desilo onda kad su policajci ubijeni.
      Ali ako uzmeš u obzir da TEŠKO da će neko bez ozbiljnog razloga ubiti pandura,
      da su lopovi koji su uhvaćeni u kradji bili Romi i da mi ne znamo kako su se ti isti policajci poneli prema njima.
      Zna se samo konačni skor -2  :veryangry: :uf:

Sranje se desilo i zbog toga svi ispaštamo.   :BangHead:  :red-card:

Kog je vraga uopće bitno koje su nacionalnosti lopovi.

Očito je da su se ti policajci loše poneli prema tim lopovima.
Vidi se po ishodu situacije.

Ometali su lopove u poslu,a umjesto toga trebali su im se ispričat kad su vidjeli tko su,dat po tisuću eura svakom da ne kradu i ostavit brojeve telefona na koje se mogu obratit ako im ustreba još šta, da se jave.   :uf:

ne tipkat gluposti  :hi: ne ide se po drva sa kalešnjikovim
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

kawasaki

Sta ste Hepovce napali ovih dana  :hi:

Evo i Plenki im neda mira  :stripii:
Brzi od Bolena.

No

Citat: rj  u Siječanj 05, 2017, 13:22:00
Citat: No  u Siječanj 05, 2017, 11:43:59
Citat: mossi  u Siječanj 05, 2017, 10:05:20
Koliko nas i ribu i vodu smatraju ozbiljnim je što je ubiješ (autom) jelena je krivično delo,
a ribu možeš i da kradeš, ubijaš, prodaješ i uglavnom se završi bez kazne
ili sa kaznom koja je smešna i koja se "otplati" jednim dobrim "ribarenjem".

Da li ste ikada videli da neko na pijaci prodaje divljeg: zeca, fazana ili neku drugu divljač?!

Ujedno ono što je ispod vodenog ogledala: to stručni kontrolori i državni inspektori lepo pokriju
lažnim papirima o stanju na vodi i na kraju ovo ispadne RAJ na zemlji, a ribe ko šodera!

P.S. RJ, ko zna celu priču kako i šta se desilo onda kad su policajci ubijeni.
      Ali ako uzmeš u obzir da TEŠKO da će neko bez ozbiljnog razloga ubiti pandura,
      da su lopovi koji su uhvaćeni u kradji bili Romi i da mi ne znamo kako su se ti isti policajci poneli prema njima.
      Zna se samo konačni skor -2  :veryangry: :uf:

Sranje se desilo i zbog toga svi ispaštamo.   :BangHead:  :red-card:

Kog je vraga uopće bitno koje su nacionalnosti lopovi.

Očito je da su se ti policajci loše poneli prema tim lopovima.
Vidi se po ishodu situacije.

Ometali su lopove u poslu,a umjesto toga trebali su im se ispričat kad su vidjeli tko su,dat po tisuću eura svakom da ne kradu i ostavit brojeve telefona na koje se mogu obratit ako im ustreba još šta, da se jave.   :uf:

ne tipkat gluposti  :hi: ne ide se po drva sa kalešnjikovim
:hi:   ovo što si potcrtao nije glupost nego  sarkazam.  :ok: Pogrešio sam samo što ovo "loše" nisam stavio u navodnike.
Drugim riječima da su policajci dobro postupili lopovi bi bili pod ledinom.
:icon_thumright:

Dukulele

Citat: maverick  u Siječanj 05, 2017, 10:45:20
Lov u odnosu na ribolov je dignut na viši level, velika lova je u igri...gospodarenje odredjenim lovištima je ozbiljan biznis i tako tome i pristupaju. Dukulele....Park Prirode s rendjerima je zaduzen za taj dio Dunava, ali kao i uvijek...te im niska voda, te im visoka za izaci iz kopačkog...pa im hladno , pa im vruce...i sve se svede na kontoliranje početkom sezone u svrhu kupnje ribolovnica.
..

Jbg...zamisli da nas stotinu bude pet dana na potezu od Aljmasa pa do kožare....da ne mogu ni izaci čamcem kad se vrate iz lopovluka...ili da ih se prijavi svaki put kad izadju na vodu...ma milion takvih glupih sitnica....imalo bi mozda nekog ucinka...
Da se prijavi svaki od desetak restorana koji otkupljuju ribu na crno....da se ribari istresu iz gaća i da im se pregleda poslovanje i u konačnici i da nas pecaroše netko revnije pregledava sto na vodi sto na dolasku na obalu....Ali ...valjda takav mentalitet...rado cemo kukumakati po netu ali kad dodje nesto konkretno 99 posto ih odustane...

Maveriche,  et ja se cudim ko Mariska onoj stvari, stvarno me zanimalo i ajd, sad sto se tice rendzera mi je to malo jasnije.

Apsolutno ne bih imao nikakvih problema s revnijim kontrolama i pregledima ribocuvarske sluzbe, cak dapace.
Nego,  eto bilo bi dobro da imamo neke ankete pa da mozemo vidjeti malo nesto detaljnije od ljudi,  tipa, koriste li Viber,  Whatsapp, Facebook, koliko su cesto na forumu, koliko su cesto i na kojoj vodi,  primecuju li neke takve aktivnosti na vodi, koliko se to cesto dogadja itd itd.

Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

maverick

A gle, sad je tu Zrinko kao predstavnik ribočuvarske sluzbe...pa ako kakvu ideju imaš...uvijek ce netko pomoci da se provede u djelo
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nele01

Ive

A krivo mi što nismo ustrajali sa onim što smo počeli sa onim prosvjedom,možda bi danas bili korak bliže ka riješenju ovakvih i sl. slučajeva! Inače "Drukanje" je kada ocinkaš npr. Prijatelja da bi spasio svoju guzicu!! Nemože biti drukanje ako prijaviš Krivolov.. jer takvi kradu ribu od SVIH NAS!! To onda ispadne predobro dijelo :ok:
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

Sg.Pepper

Neznam koliko bi to pomoglo ali se moze probati: sastaviti neko pismo ministarstvu sporta ili poljoprivrede (gdje vec spadamo)! Naci nekog ko je sposoban sastaviti to pismo, sa svim problemima oko ribokradje devastiranja voda itd pokupiti potpise od ribolovaca pa poslati! Ako nista ne bude poslati opet, pa na njihov fejs, twiter i ostale bakarace! Mislim ne kosta nista a vrijedi probati!
dec d vej aj lajk it....

Ive

Ono što me ne ubije..ja probam opet!

Sg.Pepper

kod mene na terenima gdje pecam nisam vidjao tave stvari, ja se borim sa ribarima koji su legalni :stripii:
dec d vej aj lajk it....

Debeli šef

ma treba svu ribu poloviti, to je jedini nenasilan način da se ribokradice otjeraju s vode.  :baba:
ionako svi kažu da na vodi guštaju ulovili ili ne.  :mblah05:

dac

E, vidiš toga su se oni prvi sjetili, pa sada "poštene" pecaroše tjeraju sa vode.....   :stripii:   :uf:

mossi

Mossi...tezak post na tesku temu...do pola sam procitao pa obrisao  :ok:

No

Pročitao sam i bolje da si obrisao jer sam ga upravo htio komentirat.   :uf: 
Ako imaš bilo kakav problem u vezi sa mnom pusti slobodno pp.
Odgovorim ti nije problem.   :ok:

mossi