Strujarosi na Dunavu i Dravi

Autor baka, Siječanj 02, 2017, 21:03:11

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

alex7777

HEP-ovci se vozaju po dunavu nemozes jebeno vjerovat kolko je to gladno i prokleto  :uf: mozda ih peitiscu narudjbe  :stripii: :stripii:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

Mudri

A zašto ne prijavljuješ,vjerovatno kobac  radi pa neka baci sačekušu......vidiš,vjerovatno i znaš gdje ulaze izlaze u vodu,gdje stoji čamac a ne reagiraš,ja bi tebe kaznio  :whip2:

alex7777

Citat: Mudri  u Siječanj 12, 2017, 14:01:10
A zašto ne prijavljuješ,vjerovatno kobac  radi pa neka baci sačekušu......vidiš,vjerovatno i znaš gdje ulaze izlaze u vodu,gdje stoji čamac a ne reagiraš,ja bi tebe kaznio  :whip2:
mene  :eek: zasto to  :sha: ja cak nisam ni na vodi al sam saznao iz pouzdanih izvora  mislim mudri nemoj  tako po meni  :stripii: usput za sta da ih prijavim  :icon_scratch: sto se vozaju  :sha:

peugeot

kobac

Imaš pravo plovidba je od strane kapetanije zabranjena, pa ako ništa mogu platiti barem za to :stripii:
Nego Alex jesi ih ti vodio il' je to rekla kazala...

alex7777

kobac ne hebi buve u letu  :takoje:

kobac

pitanje je sasvim ozbiljno a i komentar, a to što se tebi u glavi vrte neki filmovi apsulutno je tvoja briga... :rofl2: :rofl2:

alex7777

nevidim razlog zasto bi bilo rekla kazala  :sha:

kobac

Citat: alex7777  u Siječanj 12, 2017, 14:06:13
Citat: Mudri  u Siječanj 12, 2017, 14:01:10
mene  :eek: zasto to  :sha: ja cak nisam ni na vodi al sam saznao iz pouzdanih izvora  mislim mudri nemoj  tako po meni  :stripii: usput za sta da ih prijavim  :icon_scratch: sto se vozaju  :sha:

??

mlb

Evo da ponovo pokrenemo ovu temu ako mislite da ima smisla! Na dunavu (potez od hulova do židovskog kanala)se pegla strujom već nekih dva tjedna!! Rade čak i po tri ekipe uredno! Primjećen je i čamac OK registracija sa parsunom gore!! Riba je ozbiljno rastjerana a nadležne službe izgleda da boli ona stvar! Ima li tko kakav prijedlog osim onog "okreni glavu na drugu stranu"! ?

maverick

A ne znam, mozes zvati policiju...pa cemo imati situaciju kao i zimus...Kobac nas je kad smo ga počeli prozivati napustio jer kao nije do njega...do njega je jeli imas zastavicu i jesi li se vozio onom stranom Dunava kojom trebas...za ostalo...zovi nekog drugog...Ako probas zvati nekog iz Kopačkog oni ce ti reci da nemogu van jer je nizak vodostaj, mislim da lopovi sve to znaju i bez da im kazemo...Mozda da umjesto jednog stapa u čamac stavimo neku letvu pa to pokusamo rijesiti sami...Sto se tiče Drave...eno kod nas se opet doselili oni iz vodogradnje ...kopaju pijesak...onaj mali šupak od prije dvije godine opet suši mrezu na brodu...nocu uredno radi...Ne znam imali ikakvog smisla ista reci...zanima me samo jesu napravili čamaca u koji stane šef pa da malo obidju teren ili to iznad table 29 ipak nije u njihovoj nadleznosti vec ide s Valpovačke strane a oni nemaju čamac kojim se mogu vratiti uzvodno...ipak je to dalek put...Tako da Mladene...nisam se htio toliko raspisati ali me ta tema uvijek zapali kao da sam hepo kocka...vidim te krkane kako se prezderavaju...vidim one koji s čamca pecaju...vidim one koji tamo hebu buve i broje ptice.....voze se okolo u sluzbenim vozilima...a sve za urac...nitko se ne bavi problematikom...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Znam da policiji nije prioritet riblji fond nego očuvanje granice na Dunavu i nelegalan prijelaz granice emigranata ali me opet čudi što su do nedavno stajali ispod obiteljskog stabla i dosta često sam ih viđao dok sam noćio a sada ih nema na tom terenu noćom! Što se tiče naših vrlih koncesionara , kažu ljudi da su ih zvali! Jedan gospodin sa kojim sam pričao peca šarana ispod hulova pa kuka i kaže da ih je zvao ali su mu odgovorili da mi to sami moramo rješiti , oni nisu u mogućnosti! E sad , nije mi cilj nikoga optuživati ni pljuvate već potaknuti ako netko ima kakvu kvalitetnu ideju da bi se mogao rješiti taj grozan problem! Nanosi se ogromna šteta ribljem fondu a samim time i ljudima koji plaćaju te hebene ribolovne dozvole !!

dravski pecaros

Valpovačke strane a oni nemaju čamac kojim se mogu vratiti uzvodno

problem je što u valpovu niko nema položen ispit za upravljat čamcom  :stripii: :stripii: :rofl2: :rofl2: