Odg: Ribolovnice za tekuću godinu!

Autor mlb, Siječanj 04, 2017, 13:06:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Nazovi ih na telefon najbolje, ne odrzavaju web cesto , nisu informaticki potkovani.
Audentes fortuna iuvat

maverick

Prodaju se, netko je napisao da je tamo kupio ...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

petakk

Kugla,
ćitam web ŠRD-Drave, ne vidim gdje to piše ?

Znam da se u Dravi prodju dozvole

petakk

Ovo je sa web stranice šrd drava

Rijeka Dunav – od ušća Savulje do ušća Drave (1347 – 1383 r/km)
Rijeka Drava – od ušća u Dunav do ušća Karašice (0 – 29 r/km), i od 29. r/km do 61. r/km, desna strana
Stara Drava Josipovac, Višnjevac, Sarvaš, Bijelo Brdo, Halaševo, Damrina, Porić, Erdutski Dunavci – i sve bare dunavskog sektora,
Bajeri – Jezerca: Jug 2, Vladislavci, Zidine, Bizovac, Našički bajer, Kanal CS “Dvor” – Ernestinovo, Bobotksi kanal do granice s Vukovasrsko-srijemskom županijom i rijeka Vuka u granicama općine Vuka
Sve ribolovne vode u administrativnim granicama Grada Osijeka i općina Antunovac, Čepin, Erdut, Ernestinovo, Šodolovci, Vladislavci i Vuka
REPROCITET na otvorenim tekućim vodama ZSRD-Osijek, D.Miholjac i Valpovo te Beli Manastir

Porić, Erdutski Dunavci – (ZABRANJEN SVAKI RIBOLOV OD 01. 02. – 31. 05.)

Naslovnica
O nama
Dom na Ušću
Izdavanje bungalova
Propisi
Gdje riboloviti?
Povijest izgradnje Ušća

Kugla

petakk  evo linka pa vidi
https://drava-srd.hr/propisi/
ali nije problem riješena situacija

petakk

Kugla, sada vidim. Crveno napisano su ribolovnice koje nisu u prodaji

Kugla

Da u pravu si, brzina pregleda i greška, ali nije bitno sve je riješeno  :ok:

Kugla

Nove dogodovštine i javašluk. Naime uredno sam kupio dozvolu za 2019 g. kao i do sada svake godine i neki dan odem na vodu ulovim onu štuku, slomim štap i sve to, kad jučer dobivam poruku na Masenger od dotičnog Marko Marković da je ribolov bez dozvole prekršaj. Dan nakon toga ponovno poruka da imam dva dana da izvadim ribolovnu dozvolu u zajednici Valpovo u protivnom da će mi pisati prekršajnu prijavu.
Zovem redom Zajednicu u Valpovu, pa svoje društvo Eseker u Osijeku da pitam tko je dotični koji šalje poruke, no međutim nitko ne zna, te naravno isti ako i je neki ribočuvar trebao me na vodi zaustaviti pitati dozvolu i sve ostalo i vidio bi da imam važeću ribolovnicu.
Dalje saznajem da je sve do ove godine ribolovnica zajednice Osijek vrijedila do 29 km Drave sa obje strane a od 29 km do 41. sa desne obale, ali od ove godine to kažu nije tako nego se i za taj dio mora potpisati reciprocitet, a nije potpisan još jer Valpovačka zajednica koći sve iako Osječka nudi sve za sve, navodno je Miholjac pristao ali Valopovo ne i da sam ja bio u prekršaju jer sam ribolovio na 37 km Drave desna obala za koju sam bio uvjerenja kako mi ribolovnica vrijedi. Sve biser do bisera. Znam da ljudi iz društva u Petrijevcima ovo čitaju i sram ih može biti jedan od njihovih je bio na vodi i vidio me uredno se pozdravili, kad vidi vraga zovem ga da ga pitam tko je taj Marković koji mi šalje poruke prijetnje za prijavom, a on tvrdi da ne zna ali što tu ima loše on me vidio i mislio je da nemam ribolovnu dozvolu, a i ako imam po tom nekom novom pravilu od ove godine ne vrijedi na tom području. Naravno i ja konja za trku imam pa sam se konzultirao sa policijom oko nekih stvari pa ćemo vidjeti epilog svega ovoga, jer dosta mi je da me netko tlači. Eto svima na znanje do potpisa reciprociteta ne vrijedi ni ono od prije.

No

šajzika

Pa jer nije da svake godine moraju ponovno potpisivati reciprocitet?

Sto se mene tice , slucaj cist. Ribolovio si a nemas ribolovnu dozvolu za to podrucje.
Tvoja greška
:stripii: :stripii:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Borba je za svakog člana...a bas se javise ti s 37-og....sve posten narod s ribolovnicama...nitko ne hakla...nitko ne stavlja mrežu...susjed savjetujem ti da umjesto ribolovnice nosis palicu a tog Markovica...bih prijavio na policiju...to mora da je neki Greysov rođak   :stripii: :stripii:
A sto se tiče reciprociteta...ovo je samo dokaz da ribolovna zajednica Osijek nemoze ni s Valpovom na miran nacin nesto rijesiti...hoce sigurno ali kad ljudi kupe dozvole i onda ce kao sve biti ok...
Nitko ne razmislja o nama vec samo nas vide kroz tih 500 kuna
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Debeli šef

a smijali smo se kad likovima stignu kazne jer se snimaju kad prebrzo voze. eto nam sad.
i onom su opleli što je soma u lovostaju odnio kući.

kugla najebo si.

šajzika

Sam da nije upeco, nebi ga niko nista pitao
Audentes fortuna iuvat