Led na Dravi 2017

Autor maverick, Siječanj 07, 2017, 14:57:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

vedro

Ma uparkirao sam ga u uvalu iza spruda, dubina mi je oko 1m i voda bas stoji. Ne mogu razbijati 70 metara povrsinu da dodem do tekuce vode. :BangHead:

yopatami1

Kod mene ambiciozni imaju ideju da idu preko leda do vode.
Naravno, nije preporuka!

kobac

zabrana plovidbe je vrijedila i za dravu-izdala ju je osiječka kapetanija, dali je ukinuto neznam, ali mislim da nije-možete provjeriti u kapetaniji..

mlb

Mi smo jučer otišli i do spusta na neptunu i samo pomoću naučne fantastike možeš spustiti čamac!! A i žena nam ne da!! :stripii: :stripii: Pa smo od muke bili prisiljeni napraviti bilo kakav kontakt s ribom pa smo skuhali fiš!!  :icon_biggrin:

majstor

Upravo sam se vratio sa Drave. Olovno nebo, srebrna voda, grane pune inja -kao iz bajke. Duša mirna do idućeg vikenda. Pješke obišli 5 km uz vodu. Nosio štap radi umjetničkog dojma. Leda nema ali nema ni vode. :crutch:

vedro

Kod nas u Petrijevcima se ne moze pecati, sante plivaju. Sada dosao sa Drave.

maverick

Mi smo bili danas na Dravi...po pjesku...limanima...ima dosta leda i polako se osipa...dok se to ne očisti biti će ih ali novih valjda neće...dolazi nam ozbiljno zatopljenje i nadam se da će se uskoro očistiti
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

Ne, u pravilu loše lošije lovim kad je temp vode ispod 2 stupnja....ali danas se nismo ni trudili...ja sam malo obalčario...ubili poslijepodne...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alexdja

Ma @Srco i ja išli isto malo da se smrzavamo, al' nešto zanećalo  :icon_biggrin: ...

Pa zato pitam...  :occasion14:
       Nema više divljeg bučka. :no:

Bole123

Sad došao iz mađe na dunavu 50posto led

maverick

U Njemačkoj obilne padavine...izdan alarm za povećan vodostaj....ne znam kako ce to sve zavrsiti s nasim susjedima....ledolomci rade a kako ce biti kad sva ta voda dodje...

mossi

Kiša baš lepo pada u Madžarskoj!  :BangHead: :uf:

Josip

Sad sam se vratio sa zelenog otoka...čamci na plaži su na suhom...ima vode i leda u njima, led je popustio pa se može izbacati iz čamca. Nije kritično ali u nekim čamcima je voda skoro do ozraka zadnjih komora pa ako nastavi padati bit će vode u komorama. Voda i dalje nosi sante.
Evo i par fotki možda netko ima čamac tamo...

šajzika

Bio do Drave, poneka santa kak se odvaja od obale. U globalu voda cista. Oko camca se otopio led  i moze se spustit camac na spustu
Nedjelja na vodi
Audentes fortuna iuvat