Što sve nosim u torbi

Autor Zoran Š., Siječanj 15, 2017, 18:01:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Zoran Š.

Mala torba puno opreme

prva postava

torba je dobra možeš na kuk, trbuh ili leđa ne smeta. a sa tom kilažom niti ne znam da je nosim

više niti ne treba na vodi, a kada se nešto potroši zalihe su spremne  :evil6:

vedro

Zorane, ja 90% tvojih mamaca ne koristim... mene bi tvoja torba iznosila samo 1kg. :stripii:
ipak  :icon_thumright: za mamce.

Dukulele

Muku sam mucio sa svojom torbom jer naravno da sam zelio ponijeti sve!  I s vremenom sam to sveo na jednu vecu kutiju Cormoranovu  gdje drzim gotovo sve voblere i kombinaciju nekih guma koje me u zivotu ionako nece,  i imam jednu manju kutijicu u koju mi idu varalice za taj dan/izlazak na vodu. Ta kutijica mi bude u hlacama ili u jakni, na stolici sjedim i to je to :)
U torbi imadem:  cuvaricu, letermana, podmetac za gujscu od filca finog, WC papir jer sam seronja, bocicu vode, peskiric,  najlonske vrecice za smece jer pokupim smece tamo gdje se nadjem usput, noz, predveze i to je to!

Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

majstor

Dukulele

Samo kad Sefika ide sa mnom :P Al onda nosim zivot na vodu,  o tim traumaticnim iskustvima ne bih radi  zdravlja drugih ribolovaca ;)

majstor

Dukulele

Je da :)

Ma iskreno, evo znam da mi peskiric jos niti jednom nije zatrebao,  to bezveze nosim -  to jedino mogu izbaciti, ali nije to sad ni neka tezina.  Preko ljeta  izbacim i podmetac za dupence u vecini slucajeva (osim ako ne idem na duze po nekom kamenju se bacikat, onda mi je to super za sjest i dozivat smudja).

velimir_z

Ove voblere od Salma (Tiny, lil bug i hornet) imam i ja i za klena su mi extra! Silikonce od Crazy fisha isto dosta koristim i OK su mi, posebno model vibro fat. Na njihove nimfe sam dobro lovio grgeče prošlu jesen. Od Poontona Awaruna je  :ok:

Zoran Š.

Yozuri je isto bolest kako radi, na moru kolege cuda rade.

majstor

Jučer gledam kutije sa silikoncima i voblerima u čamcu - zauzele 3 kvadrata. Pribor lovi više ribolovaca nego riba, barem u mojem slučaju. Stotine ribica i glava a riba ni da bi. Mijenjaju se boje, marke, oblici i težina - bez efekta.  Da nismo pronašli i vratili gazdi izgubljenog lovačkog psa izlazak na vodu ne bi ni pamtili.

Dukulele

majstore :)   i ker se racuna :)  nije UL spika, al ulov je! :)

Zoran Š.

dukulele ti bi mogao skoćit na proljeće do Voćina malo po potocima samnom

majstor

Gazdarica tražila kera - izgledalo je da ga voli više nego lovca. Kad dođeš doma a nema kera - nitko ti se ne raduje.

Dukulele

Citat: Zoran Š.  u Siječanj 16, 2017, 20:36:28
dukulele ti bi mogao skoćit na proljeće do Voćina malo po potocima samnom

Sta je meni Vocin preko brda kad sam u Fericancima!  PA evo,  bit ce mi cast i zadovoljstvo da me provedes po tim potocicima, moze! :)

Zoran Š.