Prozori na čamcu

Autor maverick, Siječanj 16, 2017, 19:23:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Negdje smo vec pisali o ovoj temi ali ni ne znam više gdje. Plastični čamac s kabinom...stakla(plexy) postavljena na gumeni H profil bas za tu namjenu...Nisam zadovoljan uvijek tu i tamo pokoja kap. Prošle godine silikonirao nekim ljepilom za šoferšajbe...sad to promjenilo boju i ispucalo poprilično...I dalje nisam zadovoljan. Gledao kod kolega koji imaju izolaciju i kazu da im ne pusta bas ni malo....no u većini slučajeva pušta. Dobio savjeta po forumima toliko da sam se izgubio....
Jedni kazu samo zavrni vijcima i rub silikoniraj...drugi kazu da nakon godinu dvije ispuca.
Drugi kažu zalijepi sikom, stavi prajmer ...stepa kaze nakon par godina otpadne....
Treci kazu zalijepi sikom..prajmer...i izbusi par rupa pa dotegni dodatno s vijcima...rupe na plexiju da budu šire dva mm od samog vijka
Četvrti kazu lijepi nekim Terosonom...isto prajmer ide...ima li netko nekih iskustava a da je sretan s njima...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Kopaj malo po Googlu nešto što je TRAJNO mekano/elastično i namenjeno za dihtovanje.
Imaju to Ameri 100%

Mi smo imali neku diht masu kao plastelin, možda tako nešto, pa kad stegneš šarafima trebalo bi da si miran 10 godina.

maverick

Nova tura nova avantura.....nova guma s bijelim osiguračem...

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Kugla

Opet će to biti najljepši čamac na vodi, a kad će u vodu?
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

maverick

Bakara

Odlicno izgleda sa belim osiguracima  :ok:

maverick

Samo smo danas uspjeli staviti 2...jos 4 ima  :stripii: ali i meni se baš svidjaju..

Bakara

Ima do prvog dovoljno vremena za ta 4 prozora  :icon_biggrin:

maverick

A malo prozori...malo antialgin...malo poliranje...malo kreveti..pranje...pa servis...nakupi se...A opcenito guzva..puno posla pa nista ne stignem  :uf:

retfala

maverick

Ti si uvijek prvi na redu  :occasion14:

dravskispiner

Ako se ne misli staviti original brodske prozore, najbolje te rupe počepiti stirodulom... i no sikiriki... :stripii:
Teci Dravo, Savo teci, niti Dunav silu gubi...

maverick

Kod mene je tvornički stavljen plexy i to ovako kako sad izgleda. Da sam mogao...birao bih bez prozora...mada se nadam da ce ova guma rijesiti problem