Kayak

Autor Zoran Š., Siječanj 16, 2017, 21:04:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Zoran Š.

nema ništa jovice  :sha:

Ivan Borojević

:hi: Daj sutra dok prostudiram kako fotke stavit, nisam dugo bio na forumu pa zaboravio a i moram spavat sutra treba ic radit.

joker

pa cekaj dok dovesla u daljini je  :stripii: necu da vam vise unistavam temu
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

Zoran Š.

ja tek sad živim stavio malog i ženu spavat  :toothy9:

majstor

Gdje ima kakav kajak da ja kupim. Već sam pripremljen jer imam šlauf oko struka ( malo manje 100 kg ), praznu glavu da ne tonem, a i ne moram ga registrirati jer veslam na jednu konjsku snagu. I ne, nisam debel, ja sam prenizak za svoju težinu.

mossi

Sad na forumu osim Jovice ima još ljudi koji imaju kajake ili slična plovila.
Ajte se malo aktivirajte Dukulele, Hunter i ostali i podelite još neku fotku i iskustvo sa nama.

nekinho

Ako ćeš nešto poput ovoga imaš na oglasima pa potraži...
https://www.oglasnik.hr/mala-plovila/kanu-oglas-2642091
Iako je ovo kanu što nije isto ko i kajak. Ima i njih pa pogledaj portale za prodaju.
:hi:

mossi

Vrlo lep kanu, i cena je odlična u odnosu na ove 1000+ eur-a.  :takoje: :ok:

mossi

U potragama za odgovarajućim kajakom, sve se nekako više odlučujem za veslački kajak sa opcijom lakog pecanja.
Fishing kajaci mi se čine dosta spori i teški za veslanje dužih deonica.

Danas sam iznajmio na dva sata jedan mali i potpuno naopak kajak, kratak stabilan, drugim rečima kao fishing.
Veslo mi naravno nije odgovaralo kao i mnogo drugih stvari ..
Ali evo rezultata. Od 08 - 10h jutros na kanalu sporotekućica prešao sam uzvodno pa nizvodno nekih 5,5km za 90 minuta.
Bez neke tehnike veslanja sa lošim kajakom to smatram solidnim rezultatom.
Svaki bolji kajak to mora da pomera za ozbiljnu letvicu gore.

Trenutno su mi tri kajaka u opciji .. ali sam otvoren za sve predloge.
Prvi je najskuplji i najlakši, najširi i najstabilniji. oko 1200e
Drugi mi se jako svidja ali je teži 8kg cena koji eur manje.
Treći je ekonomska klasa, oko 800e takodje manje više ispunjava sve uslove..

Ajd ti sad budi pametan?!  :glasses9: :uf:

https://akord.rs/Profili/RS1/KAYAKHOUSE/Prodaja/Artikal/1/372/KAJAK_AQUA_ONE_430

https://akord.rs/Profili/RS1/KAYAKHOUSE/Prodaja/Artikal/1/385/KAJAK_AQUARIUS_TRAVEL

https://akord.rs/Profili/RS1/KAYAKHOUSE/Prodaja/Artikal/1/7/KAJAK_TREK

maverick

Pa prvi...nema tu puno ako si mozes priustiti...imas sve...i kasnije ces lakse prodati ako te prodje ta priča
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Kako god, što se više informišem i čitam recenzije izbor postaje sve teži i teži.
Godine polako stižu, pa će i kajakanje imati svoj kraj.
Zato i izbor kajaka mora biti: stabilan, lagan, veći otvor za ulazak, udobno sedište,
i naravno bucolov u osnovi ali i smudjolov kao opcija.

maverick

Imam kolegu koji je od pecanja presao na rekreaciju...i sad vozi vise nego ja vozim bicikl. I kaze mi da mu to kormilo jako puno znaci a vidim ga na skupljem modelu...Tko zna...sta ce te opaliti slijedece godine....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Samo da ne bude nešto od sledećeg: infark, šlog, aneurizma, neki kričers..  :BangHead:

:rofl2: :rofl2: :rofl2: :stripii: :stripii: :stripii:

Ivan Borojević

:hi:moj kajak je slican kao ovaj prvi crveno- bijeli samo nema te nepropusne komore sa poklopcima. Ima iza sjedala prostor za staviti rezervno veslo i neke stvari kojima nesmeta vlaga. Nije za velika putovanja, vec za par dana, za osnovne potrebstine da stavis. Ja osobno ga koristim za svakodnevno veslanje, mozes i blinkat iz njega, gdje ima trave u vodi dignes kormilo da ne zapinje. Prodao bi ga za 3000 kn, jer bi si kupio touring kajak, tako da mogu sa prijateljem Ivicom R., otic na visednevno veslanje, a treba mi prostora za opremu. Kajak je Njemacki Bavaria i odlicnih voznih osobina, tezak 25 kg i ja sa 106kg ladno sjednem u njega. Dodji, probaj na par sati i odluci.  :hi:

maverick

Ivica je u ozbiljnim turama...i ja razmisljam da mu se pridruzim po neki put    ... :icon_thumright: