Kayak

Autor Zoran Š., Siječanj 16, 2017, 21:04:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Zoran Š.

Pošto je uskoro sajam nautike planirao sam uzet kayak na popustu. E sad kontaktirao sam već dvije trgovine u hr ali ne budu imali one modele koje sam mislio uzet.
radi se o:

Prowler Big Game Angler II Dimenzije: 31.7 kg, 390 x 86.4 cm, max. 272.2 kg 10720kn

ili kao rezerva

Feelfree Lure 11,5 Dimenzije: Dužina: 350 cm Širina: 91 cm Težina: 34 kg Kapacitet: 193 kg 8550kn

e sad namjena bi bila Drava spuštanje i blink iz kajaka 3 km nizvodno isto toliko uzvodno , razvlačenje sistema za soma. i normalno za more. mana mi je što sa čamcem ima dosta dodatnih troškova i paženja i maženja za koje nemam vremena. kayak stavim na krov od auta i deri, završim i u garažu.

zanima me najviše dali je tko probao loviti na našim rijekama, kako je uzvodno pedlati itd. (tražim zeleno svijetlo za kupovinu  :takoje:)

drugi problem je moja težina od 105kg i visina 188cm, ajd visina ali težina + 2 štapa mala torba možd još nekih ajd 30kg, lure 11.5 tu gubi zbog nosivosti, a Big Game Angler II to podnosi, ali dati skoro 11tkn za nešto što nisi probao mi je onako malo  :idea1: ( 13400kn reddovna). pomagajte.

maverick

Imam kajak i kanu...nizvodno..ide...naravno za toplih dana kad prevrtanje nije pogubno...uzvodno...s vremenom steknes kondiciju...Hunter lovi iz takvih naprava najviše....ali ima negdje tema o tome... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ivan Borojević

:hi: Zorane slicne smo gradje i ja imam kanu iz kojeg blinkam a mogu se i sidrit i pecat na dubinku. Kanu je 4.5 metra duzine, 95 cm u dnu sirine, dubina stranica je oko 35 cm a tezina oko 50 kg i moras bas bit sivonja da ga prevrnes ja nisam uspio a prosao sam sito i reseto sa njim. To ti je moja preporuka.

joker

Sta si se ugojio sad preko blagdana  vidis kakve ti to dileme pravi sad si u problemu vidim ja da ti trebas  pod hitno malo kopitat po dravi  :stripii:
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

Zoran Š.

jovica koje je marke, model tvoj.

maverick mislim svakako neki mali motor našarafiti gore tu tebe budem trebao.

jocker nabijam masu tak kad budem veslao uzvodno budem apolon  :thebirdman:

joker

budes ti kitu veslo vec razmisljas o motoru   na kraju cu te morat u tackama voziti po obali  :character0032:

pajdo77

e Jokeru nek si mu odbrusio :stripii:

Ivan Borojević

Moj je rucno radjen po principu sam svoj majstor od smole, mata i rowinga, ali imas i tvornickih polovnih za nekih 1000- 2000 kn. ili novi oko 3500 kn. Kupis kajakasko veslo i picis ko munja. Ja osobno nikad nebih dao 1500 eura za sit on top kajak ili taj pecaroski.

joker

ma zna on da ja jako volim zajebanciju i na svoj i na tudi racun bitno da je šega.

Ivan Borojević

Sad sam procitao da bi i motor stavio, ima jedan poznanik u dunavcu Tanja kanu sa rupom za motor u kanuu, sam ga je preuredio, vozi ga ponekad sa tomos 4 i ja sam ga vozio i mogu ti rec da pici bas brzo, po mojoj procijeni  preko 15 kmh uzvodno, a mozda i brze, a potrosnja ko upaljac, jedina mu je mana kad stavis bilo kakav motor moras ga registrirati.

Zoran Š.

jovica de neke slike sad si me zaintrigiro sa diy, to mi nije problem jel materijala imam lako dostupno.

pajdo ne brini ja i jocker stalno teramo zajebanciju, ako bude previše srao ja ga pojedemmalo je košćat al neka bude za grah

pajdo77

Ma Zorane kupi jedne peraje,njega na kraj kajaka i nek maše nogicama,kakav motor kraj njega živog :rofl2: :icon_thumright:

Zoran Š.

ma onda moram investirat u gumu od auta da mu stavim oko struka jer ne zna plivat, pa ga nahrani, napoji. rađe čamac uzmem pa se o njemu brinem nego o ovome

joker

zna ovaj plivati tak da ti smanjim trosak a s jelom i pićem si u problemu.e da ja pedaliram nizvodno a za uzvodno se snadi  :stripii:

Ivan Borojević