Nisam bio/la na pecanju

Autor No, Siječanj 21, 2017, 21:24:12

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Ono sto si trebao vidjeti i one koje si trebao sresti ,si susreo....Samo mnogo mi ličiš na rj-a ... :icon_scratch:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Godine čine svoje.
A i brijanje bi pomoglo.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

maverick

Jedna prikladna na tu temu sijedih...a ide uz Pelin i coca colu

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Kugla, došao sam u 18h, Svatovi do skoro 04h, u svatovima pecaroši ... Sve je bilo spontano...

Na kraju dobio kritiku od sestre što sam zakasnio na ručak...

Kugla

Citat: mossi  u Kolovoz 19, 2021, 07:17:23
Kugla, došao sam u 18h, Svatovi do skoro 04h, u svatovima pecaroši ... Sve je bilo spontano...

Na kraju dobio kritiku od sestre što sam zakasnio na ručak...

Ma prijatelju ne brini, biće dana da se vidimo  :occasion14:

pajdo77

Treći dan da nisam na vodi,kad sam negdje prije izašao iz bolnice odma sam idući dan bio na vodi. To govori da sam ljut ko leptir kad sleti na umjetni cvjet što mi nije dva tjedna ni pecnilo na smuđa. Štrajk se nastavlja do udovoljenja mojih zahtjeva

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

Gremlin

Vremena su teška, slobodnog vremena sve manje, obaveza sve više za iste ili manje novce.

Samim tim, i vremena za omiljenu nam zabavu i hobi sve manje i manje.

Evo je tema u kojoj ćemo uz tradiconalni humor opisati zašto nismo otišli na pecanje.

:hi:

šajzika

Imamo tu temu vec par godina. 
Glavni sam tamo :stripii: :hi:

Ps. Evo spojio sam da ne bude duplića :)
Audentes fortuna iuvat

Gremlin

Evo da počnem od sebe i od jučerašnjeg predivnog dana koji sam proveo "radno i svečano"...

Nedeljom jeste obično gužva na vodi, ali dan je bio bez daška vetra pa bi se temperatura oko 3-5 stepeni nekako preživela barem na 2-3 sat u najtoplijem delu dana, Dunav mutan, ali Sava upotrebljiva, možda bi se iščačkao neki ćoravi i neobavešteni smuđ ali...

Ranom zorom poslovne obaveze, skoro do podne...
Zatim odlazak sa kućnim ljubimcem kod veterinara, jer verovali ili ne postoji epidemija stomačnog virusa kod pasa...
Povratak kući, ručak, u 14.30 h već je kasno za bilo kakvu akciju...

I tako prođe divan sunčani dan bez izlaska na vodu...

:crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:

maverick

Osim posla i obiteljskih obveza uz ovu temu me jos jedino vezu vremenske prilike odnosno neprilike...ne volim vjetar...kisu...hladnocu a kako godine polako dolaze kontam da uskoro necu voliti ni ova zimska pecanja ..Sinoc se vratio na flos...kaze Mr Z..pa nije toliko hladno , auto pokazuje minus 2 ...ma...necu to ni komentirati...tek se jutrom minus osjeti kad pišam  :stripii:

pajdo77

A meni ste se smijali kad kažem da na zimu ne mrdam na vodu,godine čine svoje,nije mi ugodno i nema smisla ni kretati kad brojim minute kad ću krenuti kući

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

maverick

Kod nas je ove godine Jura prvi izvadio čamac..pa Tonyc...jos smo ostali ja i Mr Z...Ali...mislim da idemo u sličnom smjeru...pogotovo sto zimi puno vise treniram pa se sve visecuvam od smrzavanja...prehlade itd itd

Gremlin

Citat: maverick  u Siječanj 17, 2022, 10:08:27
Osim posla i obiteljskih obveza uz ovu temu me jos jedino vezu vremenske prilike odnosno neprilike...ne volim vjetar...kisu...hladnocu a kako godine polako dolaze kontam da uskoro necu voliti ni ova zimska pecanja ..Sinoc se vratio na flos...kaze Mr Z..pa nije toliko hladno , auto pokazuje minus 2 ...ma...necu to ni komentirati...tek se jutrom minus osjeti kad pišam  :stripii:

Kad zaokružiš 50 javiće ti se samo da nema više pecanje sa smrzavanjem...ne pitaj kako znam...

:crybaby2:

Mornar Popaj

I ja sam totalno zapostavio zimsko pecanje. Pa s vremena na vrijeme presložim voblere, vežem predveze za šarana i tako.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.