Nisam bio/la na pecanju

Autor No, Siječanj 21, 2017, 21:24:12

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

No

:hi: Evo pošto imamo teme Bio/la sam na pecanju,Idem na pecanje, otvorio se silom prilika prostor za temu -Nisam bio na pecanju.

Nisam bio na pecanju od prošle godine i ne sjećam se kad sam imao toliko dug period da nisam bio na vodi.
:crutch: Radim ovo, radim ono, a skroz mi nešto fali. Skoro da me boli nedostatak vode.
Da je bliže išao bi prošetat,bilo je dana i za ukrast zimi koji sat al imam 100 km u jednom pravcu pa mi i nije baš relacija za šetnju.
Što sam stariji sve sam smrznutiji i evo sam danas odlučio da to ne priznam.
Išla jutros moja žena u nabavu i vraća se doma, a ja se izuo bos i šetam po snijegu u dvorištu.
Kad nije pala u nesvjest.
-Pa dobro jesi ti normalan.
-Znaš da nisam,šta se čudiš.
-Isuseee bože, pa ti si lud. Razbolit ćeš se.
-Već jesam. Jesi mi rekla sinoć da su mi noge kao led. E vidiš borim se s tim ledenicama. Sve je to u glavi.
Samo je okrenula očima.
Mogu vam reć da sam momački stisnuo zube i jedno vrijeme nisam ni osjećao noge od hladnoće, al kad sam ih obrisao i obuo čarape osjećaj ugodne topline širio se nogama.
Evo odlučio sam svaki dan dok ima snijega prošetat bos po dvorištu.
Devet je uveče nemam temperaturu i sve je  :ok: što znači sutra opet.
:stripii: :stripii:
Nikad do sad nisam šetao bos po snijegu i nikad nisam pomislio da bi ja na forumu mogao otvorit temu -Nisam bio na pecanju. Al eto svašta se događa i tko zna šta će se još dogodit dok ne odem na pecanje. Bilo bi dobro da dok šetam ne naiđu oni s bijelom košuljicom što se kopča odozada.  :stripii: :stripii:

Rap

maverick

Tesko je...kriza je...ali ne tolika da hodam bos po snijegu  :stripii: Ne idem na pecanje ali svaki dan odem do Drave...vidim ..pogledam...malo led razbijem i odem kuci  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

ibro dirka

Nisam bio od stare godine ali tu i tamo zbog posla sam ponekad blizu Dunava pa stanem i zagledam se u vodu pa mi bude malo lakše, onda nakon 5 minuta dođem sebi i gledam gdje ću na ljeto provući voblera...

nekinho

Jebena je ova zima, ovi minusi, ovaj led. Čekanje se odužilo, vode nisam vidio ne pamtim ni kada zadnji put, nikad toliko dugo, ili mi se samo tako čini. Nisam normalan, tresem se polako, ali ne od hladnoće... Nakon ove teme otvaramo temu "Moj broj u redu na psihijatriji"...  :uf:

pajdo77

Bio zadnji put na staru godinu. Temperatura bila deset u plusu,rekoh bit će blaga zima i bar jednom tjedno zbrisat na vodu kad vidi ovo. Sad čekam da na bentu sretnem Sida iz "Ledenog Doba".

ps

Pajdo, da sada idemo na pecanje ti, Dukson i ja, koliko bi nam trebalo kuhanog vina? :stripii: :stripii:

majstor

Vidim da imamo kronični nedostatak ribolova u krvi. Kod No-a ne bi bila menopauza, ne bi bio ni zakašnjeli pubertet, jer bi onda tražio mlađe ženske. Ne znam šta je jer nisam doktor nego majstor, ali zima nas ubija. Ja sam malo stariji od njega i malo? luđi.
Pod terapiju idem razbiti led, skuhati kobasice i poribiti sa tri silikona, čisto da imam alibi.

pajdo77

Koliko bi nam vina trebalo? Ugrije ono i na plus deset i minus dvadeset isto samo što mi ne bi mogli bacati od leda pa bi samo lokali. Pa ja mislim jedno tri litre po osobi,takav je normativ :stripii:. Samo ja bi se onda sa tobom vraćao kući :takoje:,tko zna gdje bi ovaj put Dukulele zalutao,mene njega strah :rofl2:

No

:uf: a ja sam evo prošetao  :takoje:  i sad mi noge "gore"   :ok:  :stripii:  :stripii:

majstor

Noge gore - ne pretjeruj svaki dan. :clap2:

majstor

Pa vi pijete više nego strune po zimi. Ne ogovarajte mi Dukuleleta. Čovjek ima navigaciju i dolazi čak i kod mene. Al će dehidrirati. :occasion14:

No

Tinypic    :eek:   :no:

No

:uf:  Tinypic   :pirate: