Nisam bio/la na pecanju

Autor No, Siječanj 21, 2017, 21:24:12

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Nakon prometne neko vrijeme mirovao, reko sad ću malo na vodu ali, kaže doktor da imam teniski lakat  :uf:  da boli boli, kaže strogo mirovanje, pa to ne mogu nikako, tako da izgleda do nekog ljepšeg vremena ništa od svega toga.

maverick

Znaci , idemo na pecanje...zabacimo jedan stap s obale i rostilj zapalimo  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Citat: maverick  u Veljača 18, 2025, 19:20:44 Znaci , idemo na pecanje...zabacimo jedan stap s obale i rostilj zapalimo  :stripii:
Zvuči top, samo reci kad  :occasion14:

pajdo77

Vrtit kobasice i slaninu bi mogli cjeli dan al ručicu role to ne,bole laktovi. Tko vas ne zna skupo bi vas platio :stripii:

maverick

Kad vrtis kobaju...i kad te malo boli zaliješ s pelinkovcem pa nekako izdrzis...a u camcu...nije lijepo da pijes...hladno...ne daj Boze da ispadnes...ovako na livadi i ako se "spotaknes" nije neki veliki problem  :stripii: 
Nadam se da ce ova ladovina uskoro proci...dolazi 1.3. Krece lovostaj...i vrtnja kobasica...nadam se  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Pajdo, čim naložimo vatricu i stavimo nešto za ipeći zovemo, ti pecaj a mi ćemo polako oko vatrice slanine i kobaje  :occasion14:

SMT

Kako pecamo, pobegli smo daleko od Dunava da se ne sramotimo više... Posto se Ivica Kostelic penzionisao, zvali smo Stepu da nam se pridruzi ali on je na pecanju :hi:

Videcemo kako ce ovi diskovi u ledjima drzati, kakav ce grip biti :hi: ...

Pozz za celu ekipu!

Ervin

Opaa, kakvi manekeni!  :toothy9:
Uživajte!  :occasion14:

Ja sam se pre nedelju dana vratio sa skijanja, a mogao bih bez problema opet...
Dugo sam pokušavao zimi da uđem u štos na Tisi, ali jednostavno nema dovoljno dešavanja na mom terenu da bi se smrzavao. U poslednjih par godina vadim čamac u decembru i prebacujem se na uobičajene zimske sportove (skijanje i klizanje).

Slaven

Nisam bio na pecanju, a s obzirom da je dan zapoceo sa finom rakijokom moglo bi bit svasta jos danas... :stripii:

https://m.youtube.com/watch?v=qS7lyTRfLTE&list=RDqS7lyTRfLTE&start_radio=1&pp=oAcB

Slaven

Mifla

Ja nisam bio vec duuuugo. A usput zadnjih 10ak dana borbe sa kraljeznicom i hernijom.
Nikako da mi svane  :violent1:

Slaven

Ajd jos ova nek nitko ne zamjeri i nek ide sve u tri  materine  :pije:

Kugla

Citat: Slaven  u Prosinac 06, 2025, 11:08:52

Ajd jos ova nek nitko ne zamjeri i nek ide sve u tri  materine  :pije:
Jedna od najskupljih  :occasion14:

tutnja

Nisam bio već danima.. ali se zato gomila pribor
Ako doživim mirovinu, vraćam se u šarandžije. Udobna stolica, 2 štapa, pivo, kavica i Bog te veseli
Kakvo lomatamje po drvlju i kamenju, mahanje i motanje, kidanje i vezanje..

Sent from my LG-V60 using Tapatalk

SMT

Citat: Mifla  u Prosinac 06, 2025, 10:27:07 Ja nisam bio vec duuuugo. A usput zadnjih 10ak dana borbe sa kraljeznicom i hernijom.
Nikako da mi svane  :violent1:

Auuu brale,

Drž se! Ne moze podlija stvar od DH.

Mlad si ti... Gde si to pre zaradio?