UL Tereni (Slavonija i Baranja)

Autor Dukulele, Siječanj 27, 2017, 13:10:57

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Dukulele

Bilo bi fora kad bi tu UL ekipa napisala zanimljive terene, bare, barice, rijecice, potocice i kanale koji su pogodni za UL.

Koordinate,  link na google maps ili bar neki konkretniji opis lokacije su plus.
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

dus

ja na ul lovim i na moru i na dravi i na dunavu i na mirnim vodama tako da se nemoraš brinit za terene , identični su kao i svi blinkeraški ,samo je pribor lite .

Dukulele

Ma to se podrazumijeva, nego ovako neke manje vode koje nisu generalno poznate, to me zanima, znas da uvijek ima nekih rijecica i kanalica koje ne mozes naci samo tako!

No

Zoran Š.

Rekao sam ti Voćinka puna pastrva, klenova pravih. jedino teren koji kažu da je nizvodno od Voćina nije baš siguran hodat po potoku. Mine i to. ja se sad pokusavam povezat sa tom ekipom tamo pa da mi kazu di sta tocno.

majstor

Dukulele

Zoran S.  ima li kakvih novosti po pitanju terena? Pa da se zaletimo malo u neko dogledno vrijeme a? :)

Nusput da pitam,  ima li tu nekog s poznavanjem Puskasa, Topoljskog Dunavca -  kakav je on za UL spikicu neku neobaveznu trenutno?
Otisao bi tamo malo  izrostiljat sefiku i malo bacikat.

mlb

Puškaš za svaku preporuku! Dok ne zatravi previše!

Dukulele

Gos'n MLB,  imas neku smjernicu/prijedlog gdje tamo da idem?  Dugacak je Puskas, nikad nisam bio, nemam nista protiv istrazivanja, al da bas ne istrazujem bez smisla :)
Mislim, svaki neki prijedlog za neko UL ceprkanje ovih dana na nekim vodicama u OS okolici je dobrodosao naravno :)

Blink

Moja preporuka bi ti bila Vučica uzvodno od mosta u Marjančacima.Još i da je imati jedan kanu pa se spuštati i iz njega loviti.
LP

majstor

Dođeš do crkve iza Topolja, skreneš lijevo, voziš 100 metara i tražiš Janija Lazara. Rečeš da si mi pajdo, i to je to. Kolega yanyac ti je tamo. Franjo Gotal isto. :bye:

Dukulele

Blink, velis Vucica od onog malog mosta u selu pa uzvodno?  Zadnji put kad sam prolazio otuda,  bila je visoka, brza i mutna voda (prosli tjedan mislim), el se stanje promjenilo na bolje?

Dukulele

Citat: majstor  u Ožujak 02, 2017, 14:33:55
Dođeš do crkve iza Topolja, skreneš lijevo, voziš 100 metara i tražiš Janija Lazara. Rečeš da si mi pajdo, i to je to. Kolega yanyac ti je tamo. Franjo Gotal isto. :bye:

Majstore pa svakog boga znades :)   Ovo mi je super informacija za ubuduce! :) Hvala.

Blink

Čekaj da se malo normalizira vodostaj.Kada dođeš u Marjančace prva cesta desno kraj nogometnog igrališta prođeš,pređeš preko mosta i lenijom lijevo uz vikendice.Inače Vučica kupi većinu voda sa Papuka i Krndije i u trenu naraste gotovo do mosta i pretvori se u pravu bujicu koja nosi sve i svašta.Ne znam ima li čistije rijeke u Slavoniji.

majstor

Duk dođi k meni na Dravu, tak je mala da velike ribe ni nema.  :stripii: :stripii: