Upoznavanje i druženje 2017.

Autor majstor, Siječanj 30, 2017, 20:43:50

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

majstor

Idemo se organizirati, hvaliti, lagati, popiti. Predložite gdje i kako. Kad počne sezona bit će kasno. ;D :hello2: :takoje: :clap2:

maverick

Ima gore tema druzenje pecaroša...a na vrijeme smo krenili...nesto treba pod hitno organizirati... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

majstor

Gdje i kada. Što prije, ali kad bude malo toplije, Neka se javi tko je zainteresiran. Mi smo virtualna obitelj i red je da se poznamo. Negdje gdje će svima odgovarati. Ako Vam nije daleko, do 50 ljudi mogu ja organizirati. Dajte predložite. Ima nas zanimljivih i treba nas upoznati, razmjeniti iskustva, pojesti i popiti.

No

nekinho

Upoznao sam do sada dvojicu sa foruma. Ne znam sto reci. Ako ste svi tako kulturni, fini, uljudni i lagano opičeni ko Dukson i Dravski biće mi žao da vas upoznam manje od 20-tak.  :bye:

ljuska

Ne znam sto reci. Ako ste svi tako kulturni, fini, uljudni i lagano opičeni

čekaj da vidiš poslije malo alkohola  :stripii:

nekinho

Kad upoznaš ove sve će ti biti jasno... :no:

dravski pecaros

u teškim sam sranjima stari mi umro,mama teško bolesna ali nadam se da čemo uspijet nešto organizirati več je red... :occasion14:

pajdo77

Upoznao sam i ja Dravskog i Duksona. Dravski koliko sam skužio za onih par minuta duša od čovjeka a Dukson...no coment :stripii:,taj će mene života koštat. Neki dan smo išli gledati yamahu kod Jovice i za divno čudo opet smo malo parkirali u stranu i gledali gdje smo :rofl2:. Morat ću pisat svoje dogodovštine sa tim čovjekom i izdat knjižicu sa tim našim događanjima,to bi bio bestseler zicer.

majstor

Citat: ljuska  u Siječanj 30, 2017, 22:11:57
Ne znam sto reci. Ako ste svi tako kulturni, fini, uljudni i lagano opičeni

čekaj da vidiš poslije malo alkohola  :stripii:
Baš te briga pa ti imaš ljuske. :stripii:

Dukulele

Ajde ajde,  vidite kak ja Pajdu trpim,  da sam bar znao da cu poslije oca imat ovakvog ocuha, Boze pomozi, al sta cu,  jedini je i moj je :)

Nego, ja sam si konto da bi bilo super zanimljivo da napravimo neki Equipment Tryout/Exchange i buvljak ribicke opreme odma u tom shusu!

Znaci,
naravno druzenje, bilo bi super da je negdje jako blizu uz vodu i da se lijepo napise i objasni i uoblici (to mogu ja) sve to u neki plan i program.
Ideja je da se nadjemo i podruzimo, ali da u isto vrijeme ekipa koja moze i zeli, ponese zanimljivosti iz svog ribickog seta,  da ponese stvari koje joj ne trebaju ili bi ih mozda mijenjala za nesto drugo.
Vjerujem da svatko od nas ima nesto sto bi onaj drugi htio kupiti nekad, isprobati iz prve ruke, razmjeniti iskustva.  I ovo bi bila super prilika da probas neki zanimljiv stap, da cujes od covjeka drito kakav je stap, masinica, varalica,  stagod.

Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

majstor

Sa buvljakom si mi ukrao ideju. Možemo i birati i miss foruma. Didapatak i ja smo ljepši, ali miss će definitivno biti Dukulele. :clap2:

Sg.Pepper

A pobjednicka lenta od babuskine ljuske
dec d vej aj lajk it....

majstor

Citat: Dukulele  u Siječanj 31, 2017, 09:59:00
Ajde ajde,  vidite kak ja Pajdu trpim,  da sam bar znao da cu poslije oca imat ovakvog ocuha, Boze pomozi, al sta cu,  jedini je i moj je :)

Nego, ja sam si konto da bi bilo super zanimljivo da napravimo neki Equipment Tryout/Exchange i buvljak ribicke opreme odma u tom shusu!

Znaci,
naravno druzenje, bilo bi super da je negdje jako blizu uz vodu i da se lijepo napise i objasni i uoblici (to mogu ja) sve to u neki plan i program.
Ideja je da se nadjemo i podruzimo, ali da u isto vrijeme ekipa koja moze i zeli, ponese zanimljivosti iz svog ribickog seta,  da ponese stvari koje joj ne trebaju ili bi ih mozda mijenjala za nesto drugo.
Vjerujem da svatko od nas ima nesto sto bi onaj drugi htio kupiti nekad, isprobati iz prve ruke, razmjeniti iskustva.  I ovo bi bila super prilika da probas neki zanimljiv stap, da cujes od covjeka drito kakav je stap, masinica, varalica,  stagod.
Ako sam shvatio Duk će piti vodu. :stripii: :pije: