Smiješni linkovi i slične zanimljivosti

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:39:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 26 Gosti pregledava ovu temu.

alexdja

Šteta što se smorio pa nije više aktivan...

Lud, lud, pozitivno...
       Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

Lijepo čovjek objasnio...sve drkađžije ima da zatrudne  :stripii:  :stripii:

MUSLIMANSKI tzv. propovjednik Mucahid Cihad Han izvalio je u nedjelju tijekom svog nastupa na turskoj privatnoj televiziji 2000 TV da će ruke muškaraca koji masturbiraju "zatrudnjeti u zagrobnom životu". Nakon ove izjave, propovjednik Han je postao top tema u medijima i na društvenim mrežama. "Postoji li ginekolog u zagrobnom životu? I je li abortus tamo gore uopće dopušten?", pitao je propovjednika jedan korisnik na Twitteru na kojem Han ima više od 12.000 sljedbenika.
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alexdja

Zagrobni naslov:

"Desanka rodila petorke!"...  :rofl2:
       Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

maverick

twister011

Ma pusti to nego imas li malo detaljnije upute za ovaj "proizvod" iznad :sha:
Mislim, ne pitam zbog sebe, nego verovatno ima ljudi koje zanima :tongue1:

maverick

Debeli šef

ne, treba da je vrhnje pa tučeš dok ne nastane maslac.  :rofl2:

twister011

Jbte, uvek me nerviralo ono cekanje da se puding ohladi, posle sipanja u case :uf: Svasta se ljudi sete :ok:

maverick

Toplo je dobro...ali nemoj da bude prevruće  :stripii:  :stripii:

maverick

Ribar bit a ne pit, nit je bilo, nit će bit

maverick

TonyC

Ako se mene pita , ja bi ga ovuda proterao ! ! ! !          :rofl2:     :rofl2:     :rofl2:   

maverick

Plaćam voznju kad dodje u nase krajeve  :stripii: