Smiješni linkovi i slične zanimljivosti

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:39:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 22 Gosti pregledava ovu temu.

mossi

Voda je na nivou mora gušća od vazduha 784 puta, znači da zaokružimo na 800.
Tako da metak koji ide brzinom od 800m/s a pištoljski su retki koji idu preko 300 kao TT-ac.
Dobijete da je metar vode sasvim dovoljan da u uspori ili potpunosti zaustavi svaki metak.

I ako je ne bih stao iza tog metra ..  :rofl2:

Pucao sam u debelu banderu i metak je prošao kroz nju kao kroz puter sa 10m.  :uf:

mossi

Kalašnjikov se pod vodom zaustavi na 1,5-1,8m , ali tu imate neku tešku fiziku zašto je to tako ..

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

A budale nose pancirke.Ja kupim dva-tri šlauha što klinci nose,napunim ih vodom pa nek bećar puca. Još uzmem one što ima glavu patkice da ne dobijem u šiške i to sve za pet cenera

mossi

:uf: Metar vode je 1,000 kg
Ako si metar i 80, to ti je skoro dve tone!  :flasica: :pije:

Kevlar je mama!  :icon_thumright:

pajdo77

Nisam toliko blesav da kad netko puca u mene još stanem na prste da budem viši. Skupio bih se ja ko fetus a to je taman litra i pol vode dosta :stripii:

mossi

šajzika

Audentes fortuna iuvat

Slaven

Juzba

Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

rsimon4

Sve drugo su kerovi samo je rottweiler pas!

NORIS vom Grunteblick

joker

prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

I još je nadjes navecer , ona ožbukana a ti zabetoniran...pa kad se ujutro probudis pored, svi budu iznenadjeni  :stripii:  Dravski  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"