Smiješni linkovi i slične zanimljivosti

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:39:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 18 Gosti pregledava ovu temu.

dravski pecaros

nije to baš tako kak pišu..covjek koji ga je ubo nožem to je ucinio u samo obrani jel je teški srčani bolesnik...u svako slučaju jako jadno..ja tamo idem dosta u jesen i zimu i ima pacijenata jako puno

Darko

prijedlog za kabinaše , koliko god bilo smiješno je u stvari i vrlo korisno  :stripii:

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

pajdo77

Imam prijatelja koga je rođak zamolio da prije dolaska "obavi formalnosti" kod kuće jer je čovjek stavio onu wc školjku koja ide u zid :stripii:,sirota mrcina :rofl2:

kuka

"Ako nekog voliš zbog ljepote to je požuda, ako nekog voliš zbog bogatstva to je čisti
interes, Ali ako nekog voliš a ne znaš zašto - e, to je Alchajmer!"
Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.

Smithwick maniac

Uvijek sam se zgrazao kad su pusaci govorili bas me briga ako dobijem rak necu prestat pusit...
Sad ih potpuno razumijem i sam kazem isto kad je koso rezano u pitanju! :uf:
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vatrogasac

dravski pecaros

Citat: Šokre  u Listopad 31, 2015, 12:32:18

Citat: dravski pecaros  u Listopad 28, 2015, 18:07:25
saga se nastavlja..moguće da dečko i u zatvoru završi
http://www.sib.hr/vijesti/valpovo/16950-policija-podigla-jos-jednu-optuznicu-protiv-mladica-iz-valpova-zbog-pjevanja-becarca.html
Ma bas ce zavrsiti u zatvoru..... Samo medijsko pumpanje događaja.
nisi u pravu...kolega sa posla je sa deckom u kudu i ide i svjedočiti..sitacija je vrlo komplicirana...

pajdo77

Za ovim se ne bi ni šeik otimo koliko to pije goriva. Pa tu mora biti neko duplo dno koje služi ko kanister.