Smiješni linkovi i slične zanimljivosti

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:39:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 31 Gosti pregledava ovu temu.

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

ossa

Naidju krize, drukcije grize...

ljuska

dus

nisam mogo vjerovat kad sam ovo vidio ! :eek: mislio sam da se ovakve figure izlijevaju u kalupima !

maverick

:uf: Nisam nikad ni pomislio da ovo moze stroj uraditi
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

pajdo77

Da je kupiti takvu napravu i neka štanca voblere 24 sata dnevno. Mogao bi čovjek preživiti uz takav stroj.

maverick

TREĆI ponedjeljak u siječnju već se tradicionalno smatra najdepresivnijim danom u godini. Znanstvenici kažu da se upravo na današnji dan najveći broj ljudi osjeća najusamljenije, "minusi" na računima su najdublji, a ne pomaže ni vremenska prognoza, jer su zbog hladnoće ili lošeg vremena mnogi "zarobljeni" u svoja četiri zida.

Dodamo li tome da je božićna čarolija iza nas, a do ljeta je još dug put, mnogima ovaj ponedjeljak neće biti najljepši u godini.

Formulu za najdepresivniji dan predstavio je 2005. godine psiholog Cliff Arnel, a glasi ovako: [W+(D-d)]xTQ/MxNA, u kojoj W predstavlja vremenske uvjete, D dug, d mjesečnu zaradu, T vrijeme proteklo od Božića, Q vrijeme proteklo od naših propalih pokušaja da nešto učinimo, M nizak nivo motivacije i NA potrebu za kretanjem u akciju.

Inače, siječanj je i mjesec u kojem se najveći broj ljudi odluči razvesti, kao i mjesec u kojem na Twitteru osvane najviše nesretnih poruka.

Najdepresivniji dan u godini mnogi shvaćaju ozbiljno, pa će pojedini supermarketi danas u Velikoj Britaniji svojim kupcima besplatno dijeliti svježe voće, kako bi im popravili raspoloženje.
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Nisam ti ja baš nešto primjetio da sam veseliji nakon jabuke,nakon par čašica rakije to je već druga priča. Kad bi i kod nas po trgovačkim centrima počeli po uzoru na zapad djeliti nešto da nas oraspoloži (cugu) al bi se sretali po trgovinama sa cekerima u rukama,nabavljo bi ženi sve od grincajga do prasetine :rofl2:

kuka

Jedan od boljih. Iz njihove perepektive nije smiješno
Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.

Mariorhr

:sha: Pa jel moguće???

maverick

ibro dirka

Da, moguće je. Postoje riblje vrste koje prežive zamrzavanje kao da ništa nije bilo...imaju i neku vrstu prirodnog antifriza u sebi...

Citat: maverick  u Siječanj 18, 2016, 00:08:56
:uf: Nisam nikad ni pomislio da ovo moze stroj uraditi

Donedavno takav glatki finiš Nije bio moguć jer su se alati kretali samo po x, y, z osima a sada su uvedene još dvije...i alat ima puno bolji pristup materijalu i može napraviti obline kako hoćeš. Prije si uvijek za obline dobivao stepenice...to se vidi i na ovom videu. Svinja izgleda kao da je napravljenja od polja riže...

alex7777