Smiješni linkovi i slične zanimljivosti

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:39:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 16 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

E ja vam lijepo kazem, okacite po koju sliku...osim uspjesnog muskarca na poslovnom planu ipak izgleda zele i nekog tko je istinski lovac i moze u nekoj situaciji i prehraniti obitelj...ne znam samo kako po ovoj teoriji pajdo stoji s sexualnim ponudama
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Prčim im teoriju :rofl2:,da je tako ja bi još natezo kožicu po ćoškovima :stripii:

pajdo77

Žorž

Kurs počinje od 01.06. U blizini Novog Sada,u oazi mira i tišine i punom komforu.Zainteresovani za obuku mogu da se prijave do 01.05. Zbog ograničenih kapaciteta,požurite.Cena petodnevnog kursa,999,99e,domaćin se obavezuje da obezbedi sav potreban materijal,hrana i piće uključeni u cenu :hi:

ljuska

trebali bi nekom dobrovoljcu sa foruma platit tečaj a kad mu krene posao neka otvori salon i za muškarce :stripii: :rofl2: :rofl2:

pajdo77

Kakvih sve "muškaraca" ima po ulicama imo bi više salona nego Todorić trgovina :stripii:

vatrogasac

vatrogasac

Žorž

:clap2: super izgleda ali kako se sa tim upravlja za vesla preširoko,jedino da te neko došlepa

No

Ne kužim jel to jezero il rijeka.
Kako se to sidri .
Čak nije važno ništa od toga koliko bi volio znat koju vrstu ribe se peca sa 13 štapova a ako ima i četvrti član posade onda 17 šćapa na tako malom prostoru.
Nije mi to baš nešto.
Jednostavnije mi se čini uzet šatore i raširit se po obali.

pajdo77

To su izgleda dva plovila jedan do drugog a sidro je vjerovatno od Titanika. Velika je to površina,ako pirne košava ima da ih bez dobrog senkovanja šeta vamo-tamo ko loptice u fliper-aparatu.

vatrogasac

pajdo77

To je bio pravi pecaroš,jedino što mu žena(a ona sigurno nije prva riknila) nije plastificirala "čamac" a i kako vidim po priloženom ni ne posjećuje ga često. Mora da je više volio ribe nego njenu "ribicu". :rofl2:. Ako je to neko pravilo ja ću onda završiti pokriven luft-madracom. :stripii:

vatrogasac