Smiješni linkovi i slične zanimljivosti

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:39:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 32 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

A covjek vjerojatno gay...pa mu smeta malo sisa i guzica...ono...u konacnici...sto je vise takvim..nama ce biti bolje  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Batica

Posle dobrog ulova, slikanje.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

No

:no:   Ne slažem se s ovim, Hrvati imaju svoju himnu koju su nosili i kroz teža vremena i ne mjenjaju je lako.

Naprosto nije fer  izrugivati se ni sa čijim svetinjama, ni  himnama pa tako ni s Hrvatskom.   :ok:

ps

Mr No, "demokratsko" smo društvo, imamo pravo na svoje mišljenje.Šajzika je mlađa generacija i potpuno ga razumijem. Briga ga i za lijeve i za desne, plave i crvene, radi non-stop da bih mogao preživjeti, ali ne vidi budućnost za sebe i svoju obitelj.Ja sam starija generacija, dao sam toj himni možda najljepše godine života, od 23-27, jedino što me čini ponosnim je uspomena na prave prijatelje, a za sve ostalo odgovara ova parodija od himne. 

šajzika

Evo, da ne vređam domoljubne osjecaje, autocenzura :hi:
Audentes fortuna iuvat

No

Ma sasvim je normalno da svatko ima pravo izraziti svoje mišljenje i ja sam  izrazio svoje.

Himna svake zemlje je, oduvijek,  veća od govana koja su s njom vladala, vladaju ili će  vladati.

Himna i zastava su stvari koje se ne diraju.

ljuska

Darkestrah

Hm, mnogi su se kunili i na petokraku...paaa pušing

Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk

I love the smell of napalm in the morning. Smelled like...victory.

šajzika

Audentes fortuna iuvat

pajdo77

No

majstor

Ko zna koga ili što zove Zoran. Možda se rano diže?  :sha:

nekinho

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"