Smiješni linkovi i slične zanimljivosti

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:39:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 26 Gosti pregledava ovu temu.

dravski pecaros

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ljuska

No

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

No

pajdo77

Harley

Kazu da svaka roba ima svoga kupca, mislim da ova nema :nono:

https://www.njuskalo.hr/ribolov-ostalo/lepica-mamac-soma-oglas-26187589
Living your dreams, do not dream the life

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Harley

Kao što kaže moj pajdo da mi je vidjeti lika koji kupi, ovaj koji prodaje nije bitan!

Poslano sa mog E6853 koristeći Tapatalk

maverick

Znas, ima ljudi koji u nekim zlatnim godinama krenu pecati, vide neki nesto love...i onda nalete na ovog i ovaj ispriča da je lepica čistija od najčišćeg heroina i da taj kojeg je ovaj vidio lovi bas na njegovu lepicu...a onaj prvi sto kasno krene da peca...zaradio neku lovu u Dojčlandu...zivio 30 godina bez igdje ikog...skonta da za sitne pare moze kupiti neki status u selu s dva tri ulova..i ne da samo  kupi kilu lepice...kupi par za ne daj boze jer to je ta koja se rasprodaje najbrze. Jos samo u zurbi zaboravi pitati kako se koristi...Pa sjedne kod mene pecati i trpa u hranilicu kao da je zadnji put...sprasi to paklo od kile u tri dana....Ne upeca nista pa kaze treba mu veci motor jer som na lepicu ne radi tu...vec 20 km dalje pa ono zbog puta da se ovaj od 20 ks ne pati...Jbg ode tamo dva puta padne kiša pa zove da treba čamac s kabinom jer se jucer vratio mokar kao miš....Kupi čamac...jbg sad je onaj motor mali za ovaj veliki čamac pa ajd opet jovo nanovo...i taman onda dodje cerada na red...pa nosaci za stpove i eto ti i zime...treba neko grijanje...Mrznio se cijeli zivot po Dojčlandu, pa nece sad i tu kad ide pecati...I taman kad sve kompletira onda to prodaje jer i dalje ne lovi ribu a broj od onog sto mu je prodavao lepicu je izgubio... :stripii:

Harley

Poslano sa mog E6853 koristeći Tapatalk

No

Nemoj tako ima ljudi i u nekim  srebrenim godinama, sa zlatnom žilom i ...   :stripii: :stripii: