Smiješni linkovi i slične zanimljivosti

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:39:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 11 Gosti pregledava ovu temu.

alex7777

Pitanje  :icon_scratch:  jesam li  i ja sad cetverotaktni  :uf:

:stripii: :stripii: :pije: :rofl2: :rofl2:

dravski pecaros

majstor

Mjenjam gomilu pribora za psa ribolovca.  :stripii: :stripii:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

šajzika

Petrovaradinska tvrdjava :)

Audentes fortuna iuvat

mamijo

Ako se nesto desi, desice se u sumrak, a mozda i nece 100%

alex7777

No

Harley

Do zone A nisam stigao, bilo mi je dosta zone B

Upravo bio u zoni A 800kn suncobran i lezaljka , ako se uzme za tjedan dana 3000kn, jbg u zivotu se sve svodi na Voliš-Možeš, ako voliš a ne možes, onda ti je svejedno.
Living your dreams, do not dream the life

mossi

Volim Jadran najviše na svetu. Znam 90% obale, skoro 40x bio najmanje po 15 dana. Ali ne idem već dugo.. Grčka, Španija, Italija, Francuska tim redom..  U Grčkoj 50m od mora u kopnenom priobalju, nema gradnje ni privatne svojine. Priobalje pripada svakome .. suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju ni svoje, a često ni njihove.. provuku to kroz klopu i cugu na barovima na plaži. Svoju hranu i piće ti naravno niko ne brani poneti. Ne volim gradske plaže i gužve... biram klasiku.. bor, ulaz u duboko more na 2-3m od obale. Tišina i restoran u max 1km.

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

majstor

Da ga je-eš, previše je. Sve naplaćuju u zlatu. Na elitnim mjestima, konkretno Vodice, takva gužva da mi je bilo muka. Gratis možeš dobiti jedino ugriz morskog psa.  :uf:

Harley

Dostigli smo vrh u svjetskom turizmu, u Rovinju sigurno, hoteli sa 5 zvjezdica, najbolja marina  na Jadranu, prelijepo sve izgleda, ja sam za to dok ima zainteresirani treba drzati cijenu.
U hotelu Grand Park 2 kave i pivo (buzetsko, nije loše) 160kn.
Jbg i na trgu Svetog Marka u Veneciji je kava 8-10€
Living your dreams, do not dream the life

maverick

Cijene su takve kakve jesu...apartmani su prije par godina bili debelo ispod 50 eura...sad u špic sezoni tesko da moze ispod 100 , kad otvoriš oglasnik...vecinom oko 120 i kad nazoves , jbg, nema zauzeto sve. Jedva sam pronasao di cu ici na godisnji...a cijena boze me sacuvaj..Ali ne idem svaki dan...desetak dana jednom godisnje mogu podnijeti
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"