na razmatranje,diskusiju i sl - udruga sportskih ribolovaca/nautičara..

Autor DIDAPATAK, Veljača 24, 2017, 10:23:51

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

DIDAPATAK

..pa već mi(odavno) dopiz..o ponašanje podobnih,sposobnih(ovo pod navodnicima koje ne znam nać na tatstaturi  :BangHead:) šupkara,loših gazda,involviranih,ugrađenih..ma muka mi od pomisli na njih....pa..
..da ponovim staru ideju..da se oformi/osnuje/il kako se to kaže .. nova udruga u kojoj bi važila javna,stroga pravila ponašanja članova po napisanom kodeksu..
..vjerujem da bi svojim iskustvom, željom za očuvanjem prirode  i velikim brojem članova mogli znatno promjeniti odnos politike,lokalnih kauboja i sl. prema našim lijepim prirodnim resursima..
..molim samo konkretne prijedloge i akcije..
.. :baba:

Hunter

ta nova udruga če ionako morati biti član saveza i zajednice,a kao takva če morati i plesati po pravilima iste.a svi znamo da riba smrdi od vrha hšrs-a i poprilično u našem županiskom savezu!

U miholjcu smo nakon dugih godina šerifa i idijota mi mlađi preuzeli/preoteli udrugu i nakon par godina se vidi razlika po uređenosti,stanju na račnu i sl. ko god nam se nije svidio je promjenjen pa tako i lokalni šerif u zajednici.

ali kako to biva , sad smo mi šerifi i idioti za neke.jebešga.

DIDAPATAK

..u prvom dijelu(  :violent1: ne znam označiti  :dontknow:) se apsolutno slažem  :icon_thumright:
..al idemo dalje,šire...ovdje ima ljudi iz nekoliko zemalja,raznih političkih(hebiga  )opcija, struka,veza..hajde da postavimo  bazu...pa da vidimo koliko će tko i kao pridonijeti..
...sve na papir...potpisano( komp pamti  :takoje:)...
..za početak..skupljanje projekata---održavanje postojećeg stanja,promjena uptavljačkih struktura  :icon_puke_r: projekti..eko,turizam i sl
..bez fige u džepu..

maverick

Ja i Zrinko smo dugo imali viziju o nekoj udruzi. No to osim problema koje je naveo Hunter trazi i puni angažman oko toga, savjestan rad i poštenje....Ovo ostalog bi se naslo kod pojedinaca no ja sam u godinama kad puno vremena provedem radeći, puno vremena za obitelj....i ono sto mi preostane jednostavno trosim na pecanje i boravak u prirodi....Ne zelim se opterecivati s tim jer ionako prica ide u krug i sve mi se čini da nema kraja, ali tko ima vremena i uhvati se u koštac s tim....vrlo rado cu pomoci....ali pogledajte tamo sto sam okačio spisak...koliko je udruga u nasoj zajednici i koliko je jadno to članstvo....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

..a  :red_indian: svi smo tu negdje gdje i ti  :dontknow:..neki i u većim  :pottytrain2:
..pa zato da probamo napraviti /virtualni/ spisak želja i pozdrava ( :stripii:)..ti nam konkretno omogućavaš( uz moderatore - uvlačimo se s štovanjem  :rofl2:) ovaj medijski prostor..netko zna i može pogurati u stranci  :toothy9:, , netko ima veze u medijima...ali svatko tko želi može pridonijeti svojim glasom/ pojavom(jel bi prosvjed sa ušća u svašta nešto medija)..pa daj da počnemo..
... :baba:

ps

Par ljudi iskazuje svoje nezadovoljstvo, a ostalih 1000 šuti i gleda.To je samo slika cjelokupnog društva, 25 g nas pljačkaju i nazivaju stokom sitnog zuba, a mi samo šutimo i :pottytrain2: U Francuskoj 3% poskupljuje struja pola Pariza izlazi na ulicu i mjenja vladu, a mi kukamo uz kavu kako plin ide gore 23% i po starom običaju  kao svaka dobra stoka sitnog zuba :pottytrain2:Zato zašto pokušati išta mjenjati kada su nas ovako već dobro istrenirali i navikli?   

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

..pa da nešto mijenjamo ..tko je za  :mt1032:
..usput..koliko nas treba da osnujemo udrugu  :icon_scratch:

dac