Lowrance Elite-9 Ti

Autor nele01, Veljača 27, 2017, 21:43:01

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Od kad je novi update...ja  sam uzeo nedavno ali nisam se dosad zamarao s tim...Ince prije par dana sam ga isprobao i bas me ugodno iznenadila slika
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jurajurajura01

maverick

A koja je procedura....ima li neki tutorial kako se to radi...nisam nikad
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jurajurajura01

Spojis se na wifi preko sonara ili mu podjelis mrezu preko mobitela, mora biti unutra sd kartica i pojavi se automatski ako ima novi update ili u postavke nades na podatke o software i tamo update

maverick

Bas gledam...nije komplicirano...idem naci sd karticu  :uf:

jurajurajura01

maverick

Imao sam prije ovog hds 7. Osjetna je razlika....a ove slike su vrh

jurajurajura01

I to su sve slike sa drave-danas, da se razbistri malo a tek sa dunava

maverick

Sve odradim s updateom...spojim se na net...napravim download...pita me za restart...i kad se ponovno upali nece odradi...Ne znam di se zeznem....i u voznji me pita da restartiram jer ima novi update ali i dalje je verzija 19.nesto. i vidim na videu da pita da to obrises s kartice a ni taj dio nisam imao

jurajurajura01

Skini sa neta software stavi na karticu, dok je uredaj ugasen kartica unutra i pali trebalo bi da radi
Ili hard reset drzis zajdeno + i - i upalis uredaj kad cujes bip pustis sonar vracen na tvornicke postavke i ponovo probat

maverick

maverick

Citat: jurajurajura01  u Listopad 06, 2020, 06:38:21
Skini sa neta software stavi na karticu, dok je uredaj ugasen kartica unutra i pali trebalo bi da radi
Ili hard reset drzis zajdeno + i - i upalis uredaj kad cujes bip pustis sonar vracen na tvornicke postavke i ponovo probat
Tnx na savjetu...samo sam skinio na komp pa na karticu i od prve. I da...to je sad ozbiljnija igracka....cijelo popodne sam se vozao i sondirao  :occasion14:

mossi

I kakva je slika kad ideš 20+, 40+ ?
Jel vibrira?

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

maverick

Pa valjda od sedmice sam navikao na pregled 18-20 metara a  i tu vidim ono sto me zanima jer dosta pecam po poznatom terenu...pa nije neko tesko istrazivanje gdje je riba vec ima li je na poznatoj poziciji ili nema ...Na šire nisam ni probavao...Donji dio sonde je mozda 4-5 mm ispod dna i vozim 60 plus bez problema s solidnim prikazom structure....na nekom minimalnom gasu kao i na velikom nema nikakvih vibracija ako mislis na nosac...cijev je debela dovoljno da sve to čini čvrstim. Uglavnom...zadovoljan sam