AluVu by Greys

Autor im84, Ožujak 09, 2017, 17:04:03

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Gumena beskonačna traka iz industije,ima hrapavih koje staviš kako i koliko hoćeš. Guma je pa olova i svašta nešta ne zvone u čamcu,ne kliže se noga niti malo a kada se zaprlja samo propereš u vodi i tjeraj dalje :hi:

No

Ovo s pijeskom na mom sadašnjem čamcu je sasvim ok.
Pijesak je premazan hempelovim prajmerom i završnom isto dvokomponentnom bojom na bazi epoxia poly enamel.
Može se oprat i nije oštro pod nogama   :ok:

im84

Naravno da će, kada to bude financijska situacija dozvoljavala, biti i cerada, a automatski sa time, ide i tepih unutra i sve ostalo. Pa moram u čamac u bijelim čarapama, kao i u orašje.  :stripii:
#foxrage
#fox_rage_fishing

Mudri

Ne bacaj pare onda na protuklizni lim,svejedno ćeš ići tepihom preko,ostane ti love za ceradu  :icon_thumright: inače čini mi se da će biti ljepa lađica,još da nam kažeš neke podatke o cijeni,i jel #samogradnja#ili kako već....

im84

Vjerujte da prije nego sam se upustio u ovo, previše vremena proveo sam sa ljudima, kojima sam ispilio mozak sa svojim koje kakvim pitanjima, koja još uvijek ispitujem kako se čamac bude izrađivao i sređivao. Svi oni koji ovo čitaju znat će se naći u ovome, i hvala im na tome (neke ću navesti, za svaki detalj koji sam pitao, savjet, ako nekog nisam naveo, nek se neljute: Marko Allesta, Dalibor (Vu), majstor Kale, Darko, Dario, Miha, Stanko, Frki, Zrinko, RJ, Šimić, Maverick)

Mudri @ Nije samogradnja. Atest za ovaj model čamca, faktura. Što se cijene čamca tiče, kao i kod svake firme, imate osnovnu cijenu koja podrazumijeva nekakav osnovni model ovakvog čamca, dakle zadnje bukse i pretpostavljam neku prednju (negdje ni ta kombinacija nije takva). Svaki daljnji detalj, ostale bukse, konzole, i sve te dodatne nijanse imaju svoju cijenu.
#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

Rebrasti aluminij je ljepši , pogotovo za unutra...na ravnom se vidi svaki nedostatak...Ne znam koliko je jači od običnog ali puno daje završnom izgledu čamca...
Netko je napomenio plastifikaciju...to na ovakvim čamcima nema bas nikakve potrebe...varovi su kvalitetni a čvrstoća nije upitna...Meni je samo kod tog samog tepiha....ljepljenje da ali na bok, ako baš mora...pod bi trebao biti iskrojen na mjeru i da se moze vaditi i prati po potrebi, jer pokupe malo blata, malo mirisa ribe...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

Šuti i plati. I ja skupljam vaša iskustva i namjeravam raditi nešto manju verziju jer mi ne treba toliko širok ni dugačak.  :ok:

im84

I na prošlom orašju kojega sam imao, a takvoga i kupio, tepih na podu nije bio ljepljen, što je odlična stvar, kada se uprlja, izvadiš, opereš na autopraoni, i to je to. Na stranicama je bio ljepljen tepih, i tu nije bilo problema.
#foxrage
#fox_rage_fishing

peugeot

prvo u orašje ti i prijašnji vlasnik ulazli ste u kučnim papucama ili ko što si negdje napomenio u bjelim čarapama
a što se tiče bočnih tepiha riba se hvatala sa lip gripom i inije išla u čamac več pored čamca se stavljala u povorku
negdje si napomenio da je čamac namjenjen za jig  vertikaluio bučkanje a zamisli da uhvatiš soma od 80 kg pa ga pljusneš u čamac koliko ljige i na doljnjem a i nabočnim tepisima što su zaljepljeni
sve u svemu čamac je ljep a i majstor neradi od jučer izgradio je brodica i brodica

BeGo

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk

im84

Da, na videu kolega Dalibor ima 5.5 x1.40 i Honda 40ks,tabanaš, dok je jedini, koliko sam dobro upućen, na videu, ovaj čamac sa dvije konzole koji ima polu V dno.
#foxrage
#fox_rage_fishing

mossi

maverick

Na drugoj ili trecoj slici koju je greys okačio na prvoj stranici...s lijeve strane njegovog čamca imaš šablon za to polu V kako ga je greys nazvao  :ok: U stvari jedno blago V dno...koje se nekako nije baš najbolje pokazalo...Nekako ovi tabanaši za sad na rijekama ubjedljivo vode...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Da .. moj je polu V, a ono je blago V.  :ok:

Mudri

Šta reći prekrasno idu i još bolje izgledaju,samo me zanima ima li neki sa malo slabijim motorom,recimo do 20 ili max 30 konja ,i kako idu sa slabijim motorom...