AluVu by Greys

Autor im84, Ožujak 09, 2017, 17:04:03

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

VELJO

:eek: :eek: Druže jedva čekam da odradimo koji ribolov iz tog čamca, moram si i neke šlape kupiti da ga ne uprljam :laughing7:

Samo će se žutiti štapovi iz njega...   :rofl2:
Najveća je mana demokracije činjenica da glas idiota i pametnog vrijedi jednako!!!

im84

Veljo moj, znaš da ćemo da deremo, ponesi bele čarapice  :stripii:
Žutit će se, neznam koji će čiji hvatat, da se nezabunimo. Još malo pa je 01.06., strpljen-spašen.
#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

Hoće to sve biti gotovo do kraja lovostaja...i pusti Velju....za prvo vozanje trebaš cigančicu...Buhin je vec rezervirao... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

im84

Naravno, do 01.06.plovimo i lovimo  :ok: Nakon što čamac bude gotov, ide kod Marka (Allesta) na ugradnju motora i ostalih ''sitnica''.

Buhin  :rofl2:
#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

Sam da ti kazem...cigančica kosta 40 evra na sat... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

... :eek:... :toothy9: :hello2: :headbang:..
..pa ja onda za 40 evrića mogu 8 x
.. :baba:

majstor

Ja imam 10 e za tri dana. Plus izvinjavanje.  :rofl2: :rofl2:

majstor

Citat: maverick  u Ožujak 16, 2017, 13:16:06
Sam da ti kazem...cigančica kosta 40 evra na sat... :stripii:
Garant je  :red_indian: uzeo provinciju kak to ovi moji kažu.  :stripii: :stripii: Ako je u naturi, onda je opravdano. :takoje:

maverick

Kod nas je red kad se kupi ili napravi novi čamac da se priredi neka četveronožna životinja....i da se skine maler s čamca s cigančicom. Greys je tu s naših prostora pa je red da se drži reda  :stripii:

ljuska

a zato se meni odmah probušio čamac :rofl2:

majstor

Sigurno si ga napravio od novina.  :stripii: :stripii: Cigančica ima kod nas koliko hoćete, samo javite.  :rofl2: :rofl2:

im84

#foxrage
#fox_rage_fishing

DIDAPATAK

.. :clap2:  :ok:
.. :baba:
p.s. podižu se standardi  :icon_thumright:

ZeroCool

koje su dimenzije i cijena ovakvog camca?

Rap