Problem rijeke Drave

Autor maverick, Siječanj 07, 2013, 16:33:24

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

čikli

šime

Eto i to je produkt političkih slagalica,samo sam uvjeren i nadu mi daje da taj projekt neče zaživjeti nikada, ma svestan sam potrebe za takvim nešto ali da gore uzvodno , eto pokušatiću se rapitati kod#zelenih " imaju li oni kakvih informacija. pa javljam

Slaven

Citat: maverick  u Siječanj 08, 2013, 20:08:07
ima li tko sa područja Varazdina...zanima me kako tamo ribolove oko HE

ja sam još prije čuo da ima hebeno velikih smuđeva po tim akumulacijama

šime

Eh Slavene smuđevi uh uh - nisam vidio smuđa jako dugo , ne nisam pogriješio gledao dokument gdje stoji 29 km a za most neznam .Jbga puno novih stvari bi trebalo biti e sada koliko su dobre za nas ribiče.Samo se bojim da ne naprave bez svih zaineresiranih pa i nas ribiča (e sada tu dolazi jaka Zajednica ribolovnih društava do izražaja ali......). Ma tu je velika lova u pitanju i možemo se slikati( a možda i nije tako ) poznavajući nas na ovome području.

čikli

EVO OPET POĆELI IGRAT SE SA KOJEKAKVIM IDEJNIM PROJEKTIMA

maverick

Da to je ta kod mog flosa sto treba biti
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

Ništa od toga, nije prošla studija utjecaja na okoliš, plus mađari stavili veto.

maverick

Mislim da nije problem u studiji o okolisu, ona se moze ponavljati dok ne prodje...madjari se nesto bune mada ne kuzim zasto...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Ništa od toga u bliskoj budučnosti, idejni projekt ne znači i realizaciju, i da sve ide svojim tokom, ovo ne bi bilo gotovo u narednih 10 god, a kako ne ide sve kako treba biće i duplo ako uopće nešto bude. I svi radovi koji su rađeni zbog mosta na koridoru 5c onda nemaju smisla.

raso

Mađari trebaju dati suglasnost, a obzirom na to da izgradnja brane utječe i na nivo vodostaja ne par kilometara već i puno više ugrožava se i flora i fauna u susjednoj državi.

miha

veliki problem su podzemne vode . sada i h ima dosta mislim na belišće i valpovo a onako sa branom bi ih bilo još više tako da dolaze u pitanje temelji papir stroja u kombinatu belišće .naravno problem je i u kučanstvima pokazalo se da uz malo više kiše neke ulice u belišću i valpovu zaplaivaju začas.projekt od velikog značenja za osječkobaranjsku županiju ali sa puno puno nedostataka .sječam se jednog intervjua mađarskog predjednika kad je izjavio u zagrebu da mađarska nikad neče dati zeleno svjetlo za ovaj projekt.

dravski pecaros

bio danas u nardu na ribnjaku i ljudi pricaju dolaze im obavjesti da ce ove godine pocetu u jesen prvui radovi oko te hidrocentrale..vec su neki dobili obavjesti da ce njihove kuce bti oduzete jel se nalaze na poplavnom podrucju...

maverick

A di su oni točno...ne znam ni di je taj ribnjak

KEČI

moj lega iz narda je dodio obavjest o uknjižbi vodne zajednice na njegov plac zbog izgradnje hidrocentrale

maverick

Meni to sve zvučo kao SF...nemam uopce predodžbu gdje ce to sve smjestiti...kako su rekli da ce biti na 29 km , kod mene ....a sad rade taj most...sve mi to nikako jasno gdje ce sto poredati