Problem rijeke Drave

Autor maverick, Siječanj 07, 2013, 16:33:24

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dravski pecaros

ribnjak ti je u selu bas ima 20 metara od ribnjaka ulica i kuce...nisam ispitivao detalje ali sam dobro cuo sta pricaju...kazu njih 20 da je vec dobilo obavjesti....
evo nisam bas strucnaj ali nekako sam sliku skinio ,ovo između narda i drave je taj ribnjak

KEČI

vjerovatno most i rade na onim stupovima zbog poplavljivanja

maverick

Ne bih bas rekao, dva glvna stupa koja ce nositi sajle su oblika slova A i imaju kojekakve otvore na sebi, reviziona okna, instalacije...i uopce ne djeluju da ce biti imalo potopljena u vodu....sad jedino moze da bude iznad...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

KEČI

ispred narda bi trebao ić bent 5 metara a drava bi trebala bit široka 1km.vidio sam projekt kad sam bio kod gradonačelnika.

dravski pecaros

ja ovo imam informacije za nard za dalje nisam nista cuo...iako ja nebi da nista diraju potopit ce pun klinac bara i mislim da za ribolov samo negativno moze biti

Greys

Drava bi ovdje kod nas postala jezero  :icon_puke_r:

Rap

Ne hvale se varaždinci ulovima na dravi  :no:

maverick

Pa onako...lovi se...sigurno ne pomaze previse kad je tu...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Kugla

Živi bili pa vidjeli kako će to sve ispasti. Ako se to sve realizira, sve će se promjeniti valja ovo stanje slikati, kako bi budućim naraštajima pokazivali kako je nekad bilo. Negdje se sigurno može vidjeti konačno kako bi to trebalo izgledati. Baš ću se raspitati.
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

maverick

Ako ima nekog...sigurno postoje ozbiljniji planovi...bilo bi lijepo vidjeti sta ce se dogoditi

Kugla

Rekao sam sestri da mi pogleda, ona je u katastru pa je rekla da će vidjeti ako što ima mora biti u prostornom planu, pa će sutra provjeriti.
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

dravski pecaros

nesto se opet kuha..ulomak iz današnjeg glasa slavonije

Drugi prema vrijednosti jest gradnja vodne stepenice na Dravi kod Osijeka. Višenamjenski je to hidrotehnički sustav koji uključuje i gradnju hidroelektrane na Dravi uzvodno od Osijeka. Uvrštenjem ovog projekta od strane države, za župana osječko-baranjskog Vladimira Šišljagića, nakon nekoliko godina neizvjesnosti, znak je da će se s ovim projektom krenuti u realizaciju.

- Konačno je probijen led i projekt je sada otišao put Bruxellesa i to je za nas znak da nema razloga da se on ne realizira. To je za nas veliki uspjeh - rekao je Šišljagić. Nositelj ovog projekta, koji prema svome značenju nadilazi lokalni slavonski interes je HEP.

raso

Biće dobar ribolov ispod brane :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

A nek krenu vec jednom da vidim gdje da selim flos  :stripii: