Lijep sunčan dan

Autor No, Travanj 02, 2017, 19:49:24

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

I na dravi slicno. Jutros oko sedmice ni kera na bentu,nema zavjetrine. U gradu medju zgradama osjetno ugodnije.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

No

Evo ga, još jedan lijepi sunčani dan :icon_sunny: kao stvoren za protegnut noge i udahnut svježi zrak.

maverick

Nakon sto dana rada, danas sam slobodan....Podmazao bicikl...i idem malo noge protegnit
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nekinho

Koliko vidim prošao si mi kroz moje selo. Dobro da kerove na ulicu nisu pustili... Vozio bi ti i 100km/h  :hi:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Daaaa. Lep dan ...

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

majstor

Jučer je bio lep dan, ali moje ruke nisu lepe sa žuljevima. :stripii: :stripii:
Štapovi su bili u nosačima, ali udicu nisam stigao zabaciti. Stavio pvc zaštitu na vočke da mi ih dabrovi ne pojedu.  :takoje:
Preslagivali stupove od ograde, posla prije sezone pun kufer. Namazali se čevapa, kobasica i pečene slanine.  :jede:

pajdo77

Napokon dočekao da kad podignem roletu ugledam nebo bez oblaka i suhu cestu. DA je takvo od trećeg mjeseca ne bi imao ništa protiv....sad kad za dva sata sastavi prolom oblaka :stripii:

maverick

Uzivaj u ovom danu....sutra ce opet kisa

pajdo77

Evo na "dobrom jutru" Dragoslav kaže do srijede nestabilno sa pljuskovima na kopnu a onda sve toplije i stabilnije. Još da se taj vodostaj stabilizira pa da se krene napokon.

nekinho

E je nas oprala maloprije, Pajdo nas jutros urekao  :uf:

pajdo77

Ovdje malo grmi,malo paducka ali Drava odvuče sve nizvodno prema Sarvašu i ušću koliko vidim

alex7777

U Aljmasu potop opci potop u sat vremena  :pirate: ljudi veslaju cikle po ulici  :stripii: :uf:

No

Staklo na automobilu jutros.
Nakon toga prohladan i sunčan dan

mossi