Lijep sunčan dan

Autor No, Travanj 02, 2017, 19:49:24

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

No

:hi: Obično kad se ljudi sretnu i ne mogu izbjeći susret,a  ne znaju šta bi pričali jedan drugome, počnu priču o vremenu.

Nije mi to namjera, nego jednostavno, ovako lijep i sunčan, ugodan dan, zaslužuje da ga se spomene u ovoj temi. Ako ni zbog čega drugoga, onda samo zbog ljepote.

Nama ribičima znaju bit lijepi oblačni,magloviti i tmurni dani provedeni u ribolovu,međutim  danas nisam bio kraj vode i nije mi žao.
Bio je ovo dan, tako ugodan, da je naprosto bilo nebitno gdje ste. Gdje god da ste bili morao Vas je dotaći komad ljepote ovog proljetnog dana.

Ugodnu Vam večer želim.    :bye:

:occasion14:

yanyac

mossi

šajzika

Taman naslov
Audentes fortuna iuvat

ljuska

Imaš dvadeset živh kedera i jednog krepanog :stripii:

miha

di ti grabiš vodu ...šta je ovo ...

šajzika

Drava kod mene,  50ak kedera u kederkanti, kolko cesto  idem to mi je za cjelu sezonu , cist  malo za zezat se.
Drava kao bijela kava, suncan dan i sve je bolje nego kod kuce :stripii:

Kako sam naslov kaže
Lijep sunčan dan
Audentes fortuna iuvat

Stepa

Šta reći već Bože hvala ti na ovakvom predivnom danu  :hello2: :bye:

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

nekinho

Ulaz u Stari Dunav ako dobro vidim, a je gužva, šta se to dijeli besplatno  :sha:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nekinho

Ja mislio red za crni kruh ko u doba Markovića

maverick

Pa je...red je...zaradjuje se za kruh...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

Kod vas je red, kod nas bezakonje.  :stripii: :stripii:

No

:hi:

Hladno i sunčano, pomalo strogo ali  lijepo, svježe, bistro zimsko jutro,  iako je još kalendarski jesen.

:ok:

feco

Je, a na Dunavu lagano vjetrovito, pa dodatno hladi. Danas nema pecanja, radit ćemo malo vani po dvorištu  :bye:
BRZO I BEZ VEZE