Ružno vrijeme

Autor No, Travanj 18, 2017, 11:02:52

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Danas ide temperatura do dva stupnja,isto kao i u Skandinaviji kako vidim. Eto za dvije godine nama Šveđana,dolaze se grudat preko zimskih praznika. Od sredine tjedna opet neki kijamet,snimat će Vlak u snjegu 2. Dakle ni sljedeći tjedan ništa od lasti

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

maverick

Nije temperatura loša...vec danas ce opet biti dosta vjetra...i to sjeverac...ledi sve i kad smo u malom plusu ali pajdo...tako se čeliči...smrzneš se totalno i budeš cvrst kao čelik... :stripii: Kazu danas i sutra tako..s tim da cemo sutra imati i malo ozbiljnije minus temperature...Pa nadalje bit ce i malo juga...malo padalina..i tako sve nekako red do vikenda kad najvljuju neke malo toplije dane i plus temp tokom dana i noci...ali do tad...mora se na vodu...bar da se ono čeličimo malo jer zima je ipak tu...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Vasi camci sa kabinama ima da se ponasaju poput jedra na jakom vjetru. Gledam Ruse na jutubeu kako love smudja na strimere i to uredno,sami ih i prave. Bila bi to dobra zanimacija preko zime da je alat i materijal. Ne izgleda kao nesto sto ne bi covjek uz malo volje uspio savladat a mozda bi i bilo nekakvih rezultata. Mora da je gušt lovit na nesto sto sam napravis

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

maverick

Jedno vrijeme je ...kao sex u braku  ... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Neka...trebaju nam majske vode...treba nam poplavljena i suma...i napunjeni kanali...biti ce i mrijest uspjesniji

dravski pecaros

slažem se, samo realno više pogoduje krivolovcima nego nama  :hi:

nekinho

Baš sam to htio reći, od tih silnih uspješnih mrijestova najvise ce ekipa napuniti svoje mreže. A dok mi dočekamo da nešto upecamo proći će još puno vode

alex7777

e zato borba tigrova svako malo :pirate: inace drugacije neide ako cekamo necemo docekat pa ga hebi  :hi:

pajdo77

Gledam ovo vani i ne znam jel to vrijeme ili nevrijeme. Pa svibanj ili ti ga maj je pred vratima a kao da je polovina jedanaestog mjeseca. Nekad dok sam bio sisavac se za maj trpalo u fićeka šator,roštilj pa juriš u topolik na Biljsku Staru Dravu. Bilo ljudi više nego u gradu,to se kupalo i ne samo oni najhrabriji već i staro i mlado jer je jednostavno i vrijeme i voda bilo za kupanac. Poslije dva dana na kampovanju se počeli gulit ko mladi krumpiri a vidi sad. Odvrni grijanje ak nećeš u kaputu sjediti. Kad je bila zima onda je bila zima,snijeg do pupka kako i priliči tom godišnjem dobu al kada je jednom izašlo sunce to je sjalo do jeseni. Nije bilo sparine kao sad po ljeti pa čim padne kišica zahladi za deset stupnjeva. Onda su bare nakon pljuska bile tople ko pišalo,skakali ko ludi po njima a u većim se kaljužali kao prasci. To su bila neka vremena kad se znalo kad koje godišnje doba dolazi i šta sa sobom nosi. Kad se toga sjetim dođe mi da se šornem u ovu hladnu Dravu ali prvo vjerovatno moram led razbit kakve su temperature. A maj pred vratima.  :hi:

šajzika

Uvijek price starijih kako je nekad bilo bolje,  politicari posteniji i niže cijene :stripii:
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Ja bi to rekao ovako:
političari su i prije krali al su i nama dali
sada kradu al nama ne dadu

mossi

Za poljoprivrednike je ova kiša blagorodna.
Suša je bila više od 30 dana barem u mom kraju.

majstor

Slažem se da kiše treba zbog poljoprivrede i mrijesta ribe. Razlika je u tome što sada imamo samo ljeto i zimu, sa naglim prelazima.
Prije je bilo bolje jel smo imali više vremena za sve. Sada se živi prebrzo zbog trke za novcem. Novac moraš imati ali...
Više volim toplinu. Za 1.  Maj će valjda biti toplo da Pajdo može roštiljati. Nek pozove - evo nas i u kaputima.  :stripii: :stripii:

pajdo77

Kako to meni izgleda samo rijetki će na otvorenom,bit će meni i toster dobar :stripii: