Ružno vrijeme

Autor No, Travanj 18, 2017, 11:02:52

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Ako ovako nastavi padat iz dana u dan bit će kišne gliste ko debrecinke ove godine

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

pajdo77

Zlo mi je više od tog vremena,zlo.

nekinho

Nije da samo pada, pa to piri neprestano. Izluđuje vjetar, smanjuje temperaturu za par stupnjeva... Nekad sam i po kiši pecao, ispod nekog kišobrana, pa neka lagano pada, tada je čak bilo i bolje grizla riba, sad nema šanse tako jer piri ko ludo...

pajdo77

Ma čim padne kiša možeš kaput obuć i da je pola ljeta. Nekad trčali nakon ljetnog pljuska kao djeca po onim baricama,sad toga nema više,odmah hladno.

miha

hebiga kad smo podgrijali planet više od dozvoljenog .... :director: :sha:

madmax

Je, evo sad i peć podgrijo :baba:

pajdo77

Ovi iz plinare će dobiti 13-u plaću. Bar nek je nekom dobro

Mornar Popaj

Za 6. mjesec imam drva.
Za 7. ću se morati snaći

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

pajdo77

No

tutnja

Počeo opet jučer, za danas prognoziraju preko 40 km/h tek od utorka ide ispod 30..
Kiša kao kiša, padne bar 5 puta na dan ako već ne pada 2-3 dana bez prestanka
Biće bolje.. valjda..

Poslano sa mog P10_HD_EEA koristeći Tapatalk

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ervin

Mrzim košavu! Moj vez je na kraju dugog ravnog poteza, koji se pruža od jugoistoka ka severozapadu i kad duva, talasi su upravo ovakvi kao na snimku.
Prošle jeseni je bilo baš dugih perioda jake košave. Izlupali nam se čamci, keder guma mi skliznula na par mesta, jedva sam je vratio na mesto.

Rap