Ružno vrijeme

Autor No, Travanj 18, 2017, 11:02:52

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

silure

ma vraga nema komaraca kod mene i dalje aktivni,ovih dana ce valjda odraditi prašenje zrakom koliko cujem

alex7777

jBG MI SUMOM VI DRUMOM ILI OBRATNO :stripii:

pajdo77

Pa odakle više pada? Od trećeg mjeseca ne može proći dva hebena dana a da nema kiše. Ovo više nije ni za vodozemce a ne za ljude. :veryangry:

majstor

Vode je toliko da će nam izrasti rep ko u dabra i plivaće kožice. Taman nahranim i privučem ribe i onda porast pa sve iznova.  :laughing7:

pajdo77

Kaže teta jutros da nas čeka još 7-10 dana ovog ni na nebu ni na zemlji vremena. Sad su stvarno pretjerali. Nije da nam treba sparina ali daj sunca pa neka je i 15 stupnjeva. Bit će opet kiše pet puta dnevno a između niska naoblaka dok ćemo sunce vidjeti jedino u najavi za Teletabise  :stripii:.

majstor

Nemoj kukati, malo rashlađivanja će ti goditi. :takoje: Da si platio 5000 Kn hotel na Jadranu onda možeš plakati zbog lošeg vremena, ovako znaš da će i riba bolje gristi kad pada kiša i oblačno je.  :baba:  :uf:  :stripii: :stripii:

pajdo77

Boli me curino cvjeće hoće li bolje gristi po kiši i oblačnom vremenu. Ja po tom vremenu ne idem ni u trgovinu po pivo a ne na pecanje.

silure

ja bio 12og jucer se vratio slabo padalo a ocekivao sam da ce bit cuda na dunavu,a na kraju bilo super heh

No

:uf:   Gori nebo i zemlja,  :crutch:  dišem na škrge, da šta je nego ružno   :stripii:

ps

Ne izlazim iz bazena, da se izdrzati :icon_thumright:

maverick

Valjda je i pajdo dosao na svoje

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ivan Borojević

Meni odlično, danas poslije mjesec dana bolovanja, počeo razgibavati ruku i rame sa veslanjem. Prvih 5 km mi bilo sve nešto škljoca a drugih 15 bilo dobro. Do ponedjeljka kad počinjem raditi moram stalno razgibavati.

Mornar Popaj

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

No

Jesmo i sutra na savu čekati šarane  :occasion14:

majstor

Ujutro prošećem dok nije vruće. Maze me. Uh dokle ovako. Svjestan sam nove prilike za život i neću je upropastiti. Samo lagano. Pozdrav svima i bistro.