Ribolov smuđa varalicom na bajerima, jezerima isl.

Autor Kugla, Siječanj 09, 2013, 10:56:53

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ossa

Odlican video.  :hi: moja greska za ovo gore. Nece se ponoviti  :takoje:
Naidju krize, drukcije grize...

kockar

Eno Nenad Ignjatov stuca po Njemackama!

:rofl2:
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

crni74

Još jedan video o smuđu ali malo drugačije. Za one koji vole isprobavati i biti malo inovativni.

https://youtu.be/SSVkBiBvFEA?si=oAK8qll0FVdYmtKx

crni74

Slaven

Jeste vidili a smijali smo se Rasi kad je to govorio.
Inace to je bilo na onom druženju kad je twister spavo na katu :stripii:

Dukson

crni74

Citat: Slaven  u Siječanj 16, 2025, 13:18:25 Jeste vidili a smijali smo se Rasi kad je to govorio.
Inace to je bilo na onom druženju kad je twister spavo na katu :stripii:

Ma ribiči su uz sve moguće nove varke jednostavno zaboravili na žlice u stilu to je varalica prošlog stoljeća, no to je teški zajeb. Bil je jedan opaki tekst u Spin&fly časopisu ako se ne varam od Webera baš o žlicama. Tu je on odlično opisal ribolov žlicama. No na žalost to je jedan od rijetkih tekstova koji je na ovim prostorima izašel u nekom ribičkom časopisu.
Moja malenkost je također napisala jedan tekst prije par godina u na žalost sada ugašenom Praktičnom ribolovu.

crni74

Jučer u dvosatnom poslijepodnevnim izlasku, tri komada.
Ovaj je bil najveći.

Biti će i video. Trenutno je u procesu uređivanja i uskoro ide van. :D

maverick

Postao si ozbiljan influencer  :occasion14:  Ove snimke kad se vidi udarac na vrhu stapa su mi kao da sam i ja na vodi
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

crni74

Citat: maverick  u Veljača 06, 2025, 12:25:44 Postao si ozbiljan influencer  :occasion14:  Ove snimke kad se vidi udarac na vrhu stapa su mi kao da sam i ja na vodi

Hvala, ali inluencer... :stripii:

crni74

Evo jedan poučni video za one koji planiraju loviti jezerske smuđeve a nemaju nekog iskustva.

crni74

Današnji oko 45 cm. Krenul sa silikoncima no budući da nije bilo događanja prelazim na žlicu i bam...

Evo i video:

crni74