A Plast 570

Autor Grof, Siječanj 09, 2013, 14:26:51

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

TonyC

Ma mogu tamburaši sjedit na pjesku dok krstariš dunavom ! ! !  :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:

Darko

ma njemu je taj čamac taman :icon_thumright:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Grof

TonyC to ti se samo čini kao velike brojke ali čamac je taman. Sviđa mi se što j eprednja komora dosta dugačka, tako da mogu dio pribora skladištiti na čamacu.
Darko031 uvijek ima zanimljive komentare  :thumbsup:
Tu je brate odmah iza panja

TonyC

U jednu ruku se moram složit s darkom , ko te poznaje zna da nisi sitan , i treba ti široko i dugačko , bojim se da ti 15tica nepropati        :toothy10: 

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Grof

Tu je brate odmah iza panja

TonyC

Znači cijena je bila 11650 krznaša ! !

Greys

Darko

za grofa je taman taj čamac , a i jedan je od najjeftinijih
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

alexdja

Citat: Retfalački mačak  u Siječanj 09, 2013, 22:46:55
A Plast 530

Podaci za  A-530
A-plast 530 je elegantan, lagan čamac, pogodan za ribolov, rekreaciju i jednodnevne izlete,
te izuzeto dobrim plovnim karakteristikama i mogućnošću vožnje veslom na kraćim relacijama.

Dužina: 5,30
Širina:1.50
Visina trupa:0,45
Gaz:0,03-0,15
Dozvoljena nosivost:600 kg
Težina:120 kg
Preporučeni motor: do 8 ks

Sa jačim motorom se pramac jako diže u zrak i skoro je nemoguće podešavanjem-trimom  ga izravnati.

Aj sad...

Znam da mačak nije više na forumu, nego samo citiram zbog tehničkih karakteristika i zbog pitanja...
  :hi:

Elem...

Ovo gore u citatu se odnosi na čamac A-Plast 530 koliko se sećam to je čamac sa švancom kao ovaj sa slike, kopija je ili je isti kalup kao Specijal 80 (čuveni Lale Gator) i tu je maks 8 ks u redu jer ga svaki jači podiže...

Ali sad gledam nešto i naletim na cenu 900€ za nov čamac i pogledam na Antonovom sajtu i čini mi se da je čamac prepravljen u ravan, čak izgleda i malo u kontru...

Čini mi se da bi ovo dno moglo da tera 15-20ks...  :sha:

Da li me slika vara?

Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

Ne vara te...cuo sam da ga je izravnao i da ga je kao takvog počeo i prodavati kod nas...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alexdja

Jel ga kupio neko u ovoj verziji?

Baš me zanimaju plovne karakteristike...

Naravno da ima boljih čamaca, ali 900€ za nov plastični solidan čamac, stvarno mislim da bi bio jako zanimljiva ponuda...

Malo mi samo sa slika nije jasno kako je učvršćen patos...
       Nema više divljeg bučka. :no:

ossa

Pa na kupujeprodajem.com imaš njegove oglase u kojima piše da taj za 900€ nema duplo dno i nema komore,  već je kao nezavršen. Za 1100€ je ovaj kao na slikama. Njega je krstio sa "lux"  jer ima duplo dno i zatvorene komore. Po meni je to solidna lova, tj nije ne znam ni ja koliko povoljan čamac. Da je nov jeste, ali slična korita se polovna nalaze upola cene... Ko voli novo možda bolje Tajmen, koji je nešto povoljniji nego kad se pojavio. Ipak može da ide i sa dosta jačim motorima,  ali ide dobro i sa četvorkom.
Pozdrav
Naidju krize, drukcije grize...

Žorž

Aleksadja,Ðoletov Tajmen je po svim prametrima,pet u čelo za ovaj A-šta god,razlika u ceni nije drastična,a materijal,podvoznost(lepo ide sa motorima od 5ks do30ks,i sama finalana izrada neuporedivo , u korist Tajmena.Što kaže Ossa,ako gledaš novo moj savet Tajmen,u klasi do 1500e

ossa

Pa izmedju 900€ i1500€ je dobra razlika ,  medjutim,  ja sam gledao taj za 900€ i odustao, baš zbog toga što slike čamca od 1100€ stavi u oglas za 900€ i ispod napiše nije to što vidite, oči vas varaju.
A i tajmeni su išli za 1300€ bez duplog dna, što je za mene bilo tada best buy.

Pozzz
Naidju krize, drukcije grize...