A Plast 570

Autor Grof, Siječanj 09, 2013, 14:26:51

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Grof

Zanima da li netko ima iskustva s ovim čamcem. Prodaje ga BZ djeca vitezova iz Vukovara, koliko znam to je kalup iz Srbije. Po gabaritima mi se čini odličan za ono što ja tražim od čamca, samo me zanima kako bi to išlo s mojom Parsun 15icom. S obzirom da je težak oko 220 kg a i ja sam tako sitan  :glasses9: .
Tu je brate odmah iza panja

maverick

i onaj od 530 ti je dovoljan...a trebalo bi to fino ici s 15 ks....nisam ih vidio uzivo ali po slikama vidim ravno dno...koje su cijene
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Grof

Ja sam vidio prošle godine na SALORI-u na pampasu, ovaj 530 nije nešto, dok ovaj 570 izgleda super močno, i ima prostora koliko hočeš u njemu što  meni i odgovara. Razlika u cijeni između ta dva je nekih 1500,00 kn cca. Ali ono što mene zanima kako se ponaša na vodi, a to jedino može netko reći ko ga ima ili se vozio jer nije baš da ga se često viđa na vodi.

maverick

mislim da je Mačak kad je bio u fazi kupovine bio na probi..pitaj njga na pp..pa ce ti puno bolje objasniti
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jura

Druže a šta misliš zbog ćega se ne viđa ćesto mora da ima razloga, pazi da ne budeš ti taj koji je otkrio. Drži se provjerenog a koliko se sjećam sa pampasa i nije nešta jeftin :thumbsup:

maverick

odoh debelo izvan teme ali po pitanju cijene i kvalitete ukljucujuci motor 15 ks...dunas...ako ti ne igra ulogu jos pet tisuca kuna onda tajmen...slazem se s Jurom u svakom pogledu i nisam sklon nekim takvim experimentima

Retfalački mačak

Čamac A plast 570 je bio na sajmu SALORI 2011.godine. Tada je bio i Tajmen 525 i A-530.
Na Dunavu u Vukovaru smo stavili moj tohatsu 25/30 i sa tri osobe je išao odlično. Sa jednom osobom je "letio". Čamac je širok i stabilan. Možeš staviti grupu tamburaša da ti sviraju koliko ima mjesta. Ja ga skoro kupio. Bio je nešto jeftiniji od tajmena. Nema duplo dno kao tajmen. Osobno mislim da bi motor od 15 KS bio slab za njega. To je čamac za dunavske alase. Postoji i verzija sa kabinom. To je odlično. Za čamac A-530 je motor od 15  KS prejak ako si sam u njemu. To je isto isprobano i vjeruj da je tako. Osobno poznajem dobro sve te osobe koje su uključene u prodaju. Čamci su prošli testiranje Hrvatskog registra brodova. Zadruga u skladu sa zakonom zastupa proizvođača i može izdavati certifikat potreban za registraciju. Moj tajmen ima br.1. Za detaljnije informacije možeš vidjeti i kod njih. Imam telefone i znam gdje i kada se čamci mogu pogledati. Spreman sam pomoći i na raspolaganju sam.
Sretno u odluci.

Grof

Hvala Mačak, to su informacije koje sam tražio. Nažalost buđet mi je ograničen, ali da nije sigurno bi kupio Tajmena. Malo sam razočaran što kažeš da je 15 ks preslabo za njega, nadao sam se da će biti dovoljno.

maverick

koliko bi trebao biti tezak taj camac

Darko

a šta ima veze , pa grof je težak kao jedan solidan limenjak :be happy: :alas:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Retfalački mačak

Podaci:
http://www.bz-djecavitezova.com/anton-plast/7-anton-plast.html
A-plast 570 je masivan, izuzetno stabilan čamac, dobrih plovnih karakteristika, namijenjen ribolovu i rekreaciji na vodi. Pod palubom se nalaze prostrani bunkeri za smještaj prtljaga koji se zatvaraju pomoću vrata sa ugrađenim bravicama, a duplo dno i bokovi formiraju zračne komore koje čine čamac nepotopivim.
Dužina:5,70m
Širina:1.80m
Visina:0,65m
Težina:220 kg
Gaz:0,03-0,15m
Dozvoljena nosivost: 600,00 kg

Retfalački mačak

A Plast 530

Podaci za  A-530
A-plast 530 je elegantan, lagan čamac, pogodan za ribolov, rekreaciju i jednodnevne izlete,
te izuzeto dobrim plovnim karakteristikama i mogućnošću vožnje veslom na kraćim relacijama.

Dužina: 5,30
Širina:1.50
Visina trupa:0,45
Gaz:0,03-0,15
Dozvoljena nosivost:600 kg
Težina:120 kg
Preporučeni motor: do 8 ks

Sa jačim motorom se pramac jako diže u zrak i skoro je nemoguće podešavanjem-trimom  ga izravnati.

TonyC

5,7 sa 1,8 - ja neznam grofe koji če to tebi , osim ako misliš krast pjesak s dunava ! ! ! ! 

Retfalački mačak

Meni odmah, čim sam ušao u čamac, pali na pamet tamburaši sa Dunava.