Vaterpolo

Autor No, Srpanj 29, 2017, 22:21:55

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

No

:hello2: :notworthy: :notworthy: :hello2:      PRVACI SMO SVIJETA   :occasion14:

Čestitka momcima i izborniku.  :notworthy:

ljuska

neka pati koga smeta HRVATSKA je prvak svijeta........  :wav: :clap2:

kobac

:headbang: :headbang:  :clap2: :clap2: :hi: :hi:
Hrvatska!!!!!!!!!!Hrvatska!!!!!!

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ps

Preko:Italije, Srbije i Mađarske osvojiti zlato, vrhunski sportaši i međusobno veliki prijatelji. :notworthy: :notworthy:Prije desetak dana HTV prikazao odličan dokumenterac s presjekom dosadašnjih turnira, treninga, slobodnog vremena, bez cenzure, tko nije pogledao, moje preporuke. 

dravski pecaros

koliko je velika ova vaterpolo reprezentacija govori činjenica da su u Vukovar na utakmicu koju smo mogli lagano dobiti i sa drugom postavom došli SVI NAJBOLJI i odigrali utakmicu...  :hello2: :hello2:

No

Vaterpolisti su i inače  :ok:  pristojni momci.

Meni se posebno sviđa što ih ne prate divljaci kao nogomet. Divljaci se malo zakače pri ovako velikim i značajnim uspijesima ali ne dominiraju.

baš  :ok: sport i sportaši.

Još jedan  :notworthy: najboljima od  :love9:

mossi

Posle teške dominacije Srbije prethodnih godina .. morate i vi nekad osvojiti neku medalju.  :tongue3: :ok: :notworthy: :hi:

:occasion14:

užas1

Sve čestitke momci su stvarno dobri.

Darkestrah

Mossi pa medalje su osvajali redovno prethodnih godina, ali zlato je zlato.

Poslano iz centralnog komiteta

I love the smell of napalm in the morning. Smelled like...victory.

mossi

Citat: Darkestrah  u Srpanj 30, 2017, 19:09:59
Mossi pa medalje su osvajali redovno prethodnih godina, ali zlato je zlato.

Poslano iz centralnog komiteta
Ma iskrene čestitke!

http://www.b92.net/sport/vaterpolo/vesti.php?yyyy=2017&mm=07&dd=27&nav_id=1287277

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

koste910

Čestitke za zlatnu reprezentaciju.

majstor

Par reprezentacija dominira 10 godina. Srbija je jako dugo bila na vrhu i tome je došao kraj. Več iduće prvenstvo će biti opet neizvjesno. Veliki je uspjeh za naše to što se malo ulaže u sport, mala smo zemlja sa dobrim sportašima, pa mi nekad izgleda da pobjeđujemo iz inata, da nema organizacije. Sviđa mi se što je borba bila izjednačena, utakmice neizvjesne, a na kraju sportski pozdrav od onih koji su izgubili. To se ne viđa u nekim drugim sportovima. Bravo za sve vaterpoliste.  :hello2: :hi: