štap za teži djig

Autor Darko, Siječanj 09, 2013, 19:38:59

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Darko

trebao bih uzeti neki štap za glave od 50gr i više , štap da nije duži od 2,75 , svaka preporuka je dobro došla , upariću je sa slamerom 260 ili 360 :toothy10:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

ok na ovo josipovo maltretiranje oko limenog..taj sigurno ne spada u taj izbor  :icon_biggrin: i mene zanima tako nesto....znaci tezi jig smudja i ponekad ciljano som...alo Josipe..... :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

rj

zašto plagijat limenog ne spada u taj izbor ? samo platit ime 500+ e je vezano uz IQ svakog od nas ....
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

rj

Citat: maverick  u Siječanj 09, 2013, 19:41:14
ok na ovo josipovo maltretiranje oko limenog..taj sigurno ne spada u taj izbor  :icon_biggrin: i mene zanima tako nesto....znaci tezi jig smudja i ponekad ciljano som...alo Josipe..... :icon_biggrin:
uzmi onaj andrijin alps ...dobar štap

maverick

onaj tezi 50 gramac...da bas je batina...kad on to ne prodaje vec samo skuplja.. :icon_biggrin: a kontam i da se slozi nije preko 200 eura
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

relativno jeftino a dobro kad več zogu nevoliš

maverick

ne da ne volim...cak naprotiv...to mi je ostalo za zadnje ako nista drugo ne nadjem...Raso obecao one lemaxe ali nema na stanju...ne ide mi se u srbiju po jedan stap...u madjarsku ako odem s vama onda imam dodatne troskove na vas  :icon_biggrin: i kokice...sportex necu zato sto sam probao onaj i nije mi to to...

Rajo

a kaj je sa Speedmaster 50-100 :icon_scratch:

rj

maverick

imam lesatha 50-100 u 3 metra..nije bas za 80 gr i kacenje u extra fast vodi...a i slomljen je pa krpan...pa mi nije gust....mozda bi uzeo u 2.7 ali da nema s onom kozom umjesto plute a izbudalicu s kumom vise od shimana...pa bi nesto sto nema veze s tim  :icon_biggrin:

rj

odreši kesu kupi majmuna ( cheeta) bjela 290 cm 82 gr imaš u škorpionu

Ervin

maverick

Citat: rj  u Siječanj 09, 2013, 20:14:24
odreši kesu kupi majmuna ( cheeta) bjela 290 cm 82 gr imaš u škorpionu

to meni li darku  :icon_biggrin:

Darko