Fox-kopija

Autor ĆIĆOK, Kolovoz 12, 2017, 17:51:45

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ĆIĆOK

Danas malo probali praviti 100-130gr za Dravu a bili bi još bolji da ih imam sa čime ofarbati.

kawasaki

Mozes i obicnom bojom.
Al nemas potrebe se muciti. Isto ti je.  :hi:
Brzi od Bolena.

Zoran Š.

ovo ti super izgleda, jel nije ostalo moje boje u prahu.

Mornar Popaj

Sve 5 samo što to nije oblik olova za brzu Dravu  :occasion14:
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

joker

tam gdje on peca nije toliko brza
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

ĆIĆOK

Citat: Zoran Š.  u Kolovoz 12, 2017, 21:42:52
ovo ti super izgleda, jel nije ostalo moje boje u prahu.
Imam Zorane ali svijetle  boje.
Popaje kao što reče Joker ja bacam nizvodno jer ja imam neku teoriju da lovim bliže obali max. do 10 metara a iz iskustva znam da i kad bi ciglu svezao i bacio u štrom džabe je opet odnese u obalu. :hi:

kawasaki

Nebitna ti je boja olova. Moze i roza, zuta...zelena... :hi:
A moze i boje olova
Brzi od Bolena.

joker

kad ga ostavim u kamenu jako mi je bitna boja  :stripii:
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

maverick

Citat: Mornar Popaj  u Kolovoz 12, 2017, 22:51:44
Sve 5 samo što to nije oblik olova za brzu Dravu  :occasion14:

Zasto mislis na oblik...kad bacas s obale ili opcenito...Ja bas volim ovakve oblike ali kontam da mi to i nije toliko bitno jer pecam iz camca...ionako zabacim jedva 5 metara
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Za brzu vodu

mada najradije koristim gripu

maverick

Mi ne koristimo hranilice, vec hranu ljepimo na olovo.....tako da je dobro bilo koje koje ima nepravilne oblike da se hrana dobro zalijepi na njega...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mornar Popaj

Pod oblik olova za brzu vodu sam mislio upravo na oblik gripa, ili neka slična spljoštena da bolje prianja uz dno.
Ja šarana ne pecam iz čamca već sa obale, pa mi je to bila prva asocijacija. Inače biram mjesta sa nešto sporijim protokom,
ali opet blizu jače vode, iz koje jato skrene na moje hranilište. Nisam ljubitelj tih olova koja voda može kotrljati.
Na osječkoj auto pijaci ima odličnih kliznih olova upravo za ljepiti hranu na njih, i to sve do 150g za pec iz čamca rođeni.
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.