Sportex tiboron 60 gr.

Autor Perch, Kolovoz 15, 2017, 16:31:17

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Razumeo sve :stripii:... Josipa vidim na Dunavu, za njega mi lako :takoje:... Ispričamo se...

im84

:red_indian: pa kud bacas sol na rane obostrane  :stripii:

Vezano uz Tiboron, nagledao sam se kod Velje što sve vaj štap radi, nekome premekan, nekom ovakav - onakav. Svatko nađe svoj štap koji ga zbog nekih svojih razloga više ili manje voli, tako da SMT-a, Velju u potpunosti razumijem.
#foxrage
#fox_rage_fishing

SMT

Ja ne znam ali mi se čini da je pre razlika izmedju skupog i jeftinog štapa,bila ogromna u kvalitetu... Danas mi se opet čini da je ta razlika iščezla ili nije u tolikoj meri iskazana... Verovatno je suludo trošiti velike novce kada se za 50-100€ može naći korektan štap...

Taj Tiboron u to vreme je bio sve, samo ne jeftin...Danas bi ga opet kupio pored gore svega racionalnog napisanog, bez razmišljanja... I jedan je od retkih štapova koje bi ponovio jer uglavnom izlaze savremeniji...

Možda i grešim...

feco

SMT

"Verovatno je suludo trošiti velike novce kada se za 50-100€ može naći korektan štap..."

Kratak komentar samo u vezi ovog citata

Za 50€ mislim da ne, ali za 100 do 150 svakako da......primjer...
Nedavno sam kupio HR Predator i odličan je.....ali
- ne vrijedi te novce
- za 100€ imam štap na kojem se Ygk Upgrade nikako ne čuje...na Predatoru malo
- Power Pro se na ovome za 100€ čuje malo, a na Predatoru nije za slušanje

...a Predator je tri i pol puta skuplji........nervira

BRZO I BEZ VEZE

Batica

HR skup, kao otrov a Alconite sprovodnici. Zato malo susti.

Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka

im84

Suluda je poredba štapa, a da ga krizitiraš po vodilicama. Da, naravno da štede da njima, jer danas kad pogledat Torzite ili AGS sve je ostalo - samo prolazno. S druge strane, ovdje je daleko više uloženo u blankove. Danas su to štapići od 150 160grama, pričamo o 50-60gramcima, sa ''takvim običnim FUJI vodilicama'', češće tankih zidova, izuzetne detekcije, jaki, žilavi, brzi, a opet nema spadanja ribe sa njima.

Već sam u napast došao, da poskidam na većini štapova FUJI SiC ili neki drugi model, te ubacim Torzit. A opet, da dajem 100+eura samo za to, pa dodaj na to rad majstora...
#foxrage
#fox_rage_fishing

Batica

Razlika izmedju Sic i Alconite je 20€, toliko kosta u MG ili Paju.
Njih kosta 50% manje.

Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka

SMT

Tiboron 60g je naoružan Fuji SIc karikama(8+1), prva dvostopa, ja im nisam neku manu veću našao(svakako bi bio bolji sa Torzite). U poredjenju sa nekim Shimano  štapovima koje koristim(Lesath) i koji imaju Torzite karike, na Tiboronu su mnogo čvršće, tačnije i preciznije uvezane...

Ono što je važno reci štap ima 10-godišnju garanciju... Sad ja nisam tačno proučavao šta podrazumeva, pretpostavljam grešku u materijalu ili šta već... Fizička oštećenja, gde spadaju i rasklimane karike, garancija ne obuhvata...

Ja nisam imao nikakvih problema sa bilo čim...

SMT

Uskoro se rastajemo, nisam siguran da radim pravu stvar(sto neće biti više moj). Stajace bez upotrebe...Mislim da debelo grešim ali idemo dalje...Potisnuše ga neki moderniji, videćemo da li i bolji... Za mene odličan štap, subjektivno naravno... Lovice još dugo godina...

Balans na 270cm bez mašine...

majstor

Prekrasan štap. Kad si mlad - mjenjaš žene, onda aute, a na kraju štapove i role. Ne znaš šta je gore.  :sha: :takoje:

SMT

:stripii: :stripii: :stripii:

Ne vežem se za materijalne stvari, samo za prijatelje i porodicu ali ovo prvo mi bilo bezbolnije od štapova :stripii: :stripii: :stripii:...

pajdo77

ma kad bolje pogledam i štap je samo moj,bog zna s kim žene dijelimo  :rofl2:

SMT

majstor

Citat: SMT  u Svibanj 22, 2019, 10:26:06
:stripii: :stripii: :stripii:

Ne vežem se za materijalne stvari, samo za prijatelje i porodicu ali ovo prvo mi bilo bezbolnije od štapova :stripii: :stripii: :stripii:...
Porodicu ne možeš birati, štapove možeš. :uf:  :baba:

SMT

Za ovog “ prvoborca” Sportex je dao 10 garancije, ne prodavac... Odeš na njihov sajt i registruješ se... St Croix je tu još bolji, čini mi se... Dok Shimano i Daiwa, ustvari trgovci daju 2 godine, sto je minimalna zakonska regulativa...

Ja nisam imao nikakvu potrebu za aktiviranjem garancije... Naravno, garancija još važi...

U svakom slučaju pozdravljam gest kuće koja daje garanciju na 10 godina s obzirom da štap nije bio jeftin...