Čestitke na ulovu Bassa

Autor No, Rujan 29, 2017, 20:28:48

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

No

:uf: čini mi se da sam prvi put pročitao da se netko  "usudio"  :uf:  napisat da je pojeo tu modernu ribu.   :stripii: :stripii:

:hi: Čestitam i na ulovu i na iskrenosti   :occasion14:

Nikad tu ribu nisam lovio,ni ulovio, ni pojeo,ali kad gledam ta velika otvorena usta na slici,dobijem želju da probam loviti,mada nemam pojma ni gdje ni kako.

mossi

šajzika

Audentes fortuna iuvat

kawasaki

Jesti bassa ti je ravno smrtnoj presudi  :stripii:
Spavas li mirno mossi  :sha:  :rofl2:
Izopcit ce te bassolovci  :stripii:
Brzi od Bolena.

mossi

Ma to sam namerno napisao, jer kod nas sve ide u apsurd.  :red-card:

Pustim više nego što ulovim..  :stripii: :stripii: :stripii:

tj ponesem kući! i to je poenta.
Bio je dobar, sledeće godine idem po novog .. za roštilj - naravno!  :icon_salut: :mt1032:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Crni74 i ti si neki "majstor"   :ok:

:occasion14:  čestitam

crni74

Hvala na čestitkama.

Da, No dobro si napisal, majstor pod navodnicima.  ;D

Već jedno dvije godine u opće nisam ganjal basa i sad u dva izlaska čist dobar ribolov. S time da sam i prije imal svega par ribolova ciljano na bassa (inače moja glavna riba je smuđ).
Prije par dana su radili tvič vobleri a danas aktivnost ribe minimalna. Prebacil sam se na vormove i uspijem dobiti PB.  ;D

No

:hi:  Ovi navodnici su bili asocijacija na našeg Majstora koji dominira ovih dana galerijom šarana i amura, a ti opet s druge strane jezerskim smuđem i bassom.
Ništa negativno, nego upravo suprotno.  :icon_thumright:

:occasion14:

crni74

Ma nisam ja ni mislil da si insinuiral nekaj negativno.  :occasion14: već ja stvarno nisam majstor za bassa. ;D
Kak se veli imam tri pišanja u tom vidu spina. No radim na tome da to popravim.  :laughing7:

maverick

No

TonyC