Vobleri s zvečkom

Autor dalibor, Siječanj 10, 2013, 21:47:42

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dalibor

vidim nema jos nigdje tema o zvečkomaniji pa da vidim sta mislite o zvečki u vobleru..... da ili ne???

maverick

manns baby minus 1...ubojica bucova na dravi..imao sam i 11-12 komada za pecanje u jednoj veceri...tu i tam se zalomio sitan som i pokoji smudjarak...varalica medju  top pet u mojim kutijama  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dalibor

dali si ikad imao ozbiljniju ribu na zvecku??.... kod mene osobno u pravilu samo sića i to konstantno. znaci nikada riba preko kile

maverick

a ne znam sta ti je ozbiljna riba..pricam o dravi ..somce od 3-4 kile...bajkos od 6 kila..i tako..mislim da nisam imao nista vece...par smudjeva do kilo i pol...mozda...ali sto se tice bajkosa....uvijek krupan...a provalio foru kako sam nocima ganjao soma
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

maverick

ma nikakva fora...vec lov bucova s zveckama....cak sam jedno vrijeme isao i ciljano na njih da bih se izdovoljio....sjednem u liman u sredinu i bacim vobler van...malo iza spoja vode....i ne motam samo pustim da ga unese u mirnu vodu...na spoju kad udare izbijaju stap iz ruke....

mossi

Vidiš ipak ima fora!
:occasion14:

Ja nisam vodio statistiku, ali sam blago ubedjen da mutavi vode.
Pa makar za dlaku.  :protest:

dalibor

i ja pricam o dravi. 90% mog ribolova je drava. meni je najvece somce na zvecku imalo 60 dkg :icon_scratch: tako da su tvoji prave zvjeri
a smudja nisam ni vidio na voblere s zvečkom

maverick

znaci na foku sam se navato i to redovito...limani ispod foka...ljetnje veceri kad cijelu noc sjedis u majici kratkih rukava i kad poslije 22 sata nema komaraca...

dravski pecaros

jel ima u osijeku kupiti di taj manns baby

maverick

dalibor

ima na e bay cca 5 dolara komad

dravski pecaros

maverick

dravski pecaros