Pomoc oko sredjivanja Tiger sharka

Autor Dzeg, Studeni 07, 2017, 15:52:12

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Dzeg

Tone i tone smirgle i prašine, sve je prekriveno ostruganim gel coatom i gitom. 😀 Upozoravam sve koji planiraju da rade camaca da se dobro naoruzaju sa strpljenjem i parama ili ti da sacekaju malo i skupe vise para i da kupe vec gotov camac. 😀😂🤣

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Dzeg

Da znas da jeste. Ljudi vredi svaki dinar koji platite plasticaru (Maveriku) da vam odradi camaca, ovo je teska rabota.

Darko

tko to nije prošao nezna kako ti je  :uf: , dug je put još pred tobom , samo pazi da pred kraj neizgubiš volju i onda isfušariš , sretno sa radovima  :hi:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Dzeg

Boga mi sam na ivici da otaljam i sto pre ga spustim u vodu, ali sam isto tako svestan da sad ako zabrljam dzaba sav ulozen trud i novac. Ja se sve tesim da sam blizu kraja ali samo se otvaraju novi poslovi. Planirao sam do petka da ofarbam korito (hi protect, light primer) ali videcemo kako ce teci poslovi.

No

:hi: Pošto ti je potrebno malo vjetra u leđa, pokušat ću.

Mnogi ovdje prate tvoj napredak i trud, mada se ne javljaju. Izdrži, ne zbog nas, nego zbog sebe i zbog dobrog, zdravog čamca kojeg porađaš.

Ovaj teret, koji pred kraj osjećaš, nalik je trudovima prije poroda.
Tko god je to radio, zna o čemu se radi.

Duboko diši i tiskaj do kraja.
Onog trena kad zaploviš, znati ćeš kako se osjećala majka kad te porodila. Sve mučnine i tereti u trenu nestanu, kao da ih nikad nije bilo.

Vidjet ćeš da u stvari porinućem sve počinje , baš kao i s porodom.

Ja ti želim da dugo i sretno ploviš sa svojim plovilom.  :occasion14:

Dzeg

NO lepo rečeno i da znas da mi je ovaj tekst pruzio dobru podrsku. Ma izdrzacu do kraja i porodicu se  :stripii:  pravo da ti kazem da jedva cekam da izadjem iz ove prasine, toliko smirglanja ima da mi je muka vise, mislim da posle ovoga dolazi zanimliviji deo (farbanje i montaza) pa se nadam da necu toliko kukati. 😀😁😂

maverick

Vrlo je jednostavno...sve što isfušariš moraćeš kasnije opet  :stripii: Zato strpljivo i polako...poslije farbanja ostaje posao koji se radi u  mehaničarskim rukavicama....nekoliko puta premjeriš...bušiš, silikoniraš..i tad se najviše vidi ...sad se naradiš a pomaci su relatino mali. Mada vjeruj mi , sve ce ti se to vratiti kad zaploviš i netko te pita tko ti je sredjivao čamac...oscjecaj je realno isti kao da si opalio neku zvijezdu Granda  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nekinho

Eeee Mav sad si ga pokolebao....sad će biti daj ti meni stari, truli i šuplji drveni čikl, snaći ću se i s njim na vodi, al nek sam opalio tu dobru koku makar sutra bez čamca ostao  :stripii:

Dzeg

Zvezda granda je zvezda Granda... 😀😁😂 dosao sam kuci i gledam ja njega a gleda i on mene, pa da vidimo ko ce na kraju izvuci deblji kraj. Krpao sam prekljuce jos jednu rupu i shvatih da nisam napravio dobar odmer ucvrscivaca i smole i smola mi se nije dobro osusila, lepljiva je na dodir i mekana. Ako išta mrzim to je d radim stvari iz pocetka ali sta je tu je, moramo da ga uradimo kako treba pogotovo posle ovakve podrske sajber drugara. 😀

Darko

samo polako i strpljivo  :ok: , neke stvari sam radio i 4-5 puta  :uf:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

mlb

Ti si sve radio po 4 puta samo da što više vremena provedeš u podrumu , to ti je bio jedini izgovor da pobjegneš od gospođe!!  :rofl2: :rofl2:

Dzeg

Hahahaha, dzaba dodje ona za njim (bar je tako u mom slucaju) , e tek onda jedva cekas da zavrsis camac i da se otisnes daleko od obale 😀😂

pajdo77

pa jel ima netko od vas da je kupio čitavog Šarka?  :stripii:. Svi ste svoje rasturili kako čitam u proste faktore. Jesu ti čamci toliko loši pa svakog treba resetovati ili je svima vama dosadno u mrtvoj sezoni ribolova pa se igrate brodograditelja? Kupite si puzzle ili legiće a ne čamce rastavljati pa sastavljati iz početka :rofl2:

Dzeg

Tako ti je to kad hoces za malo novaca da vozis camac,a posle shvatis da to i nije tako jeftino plovilo kad vidis sta sve treba da radis na njemu. Ali imam zimski hobi i nervoznu  trudnu zenu,tako da shark dodje kao terapija.  :stripii: