Pomoc oko sredjivanja Tiger sharka

Autor Dzeg, Studeni 07, 2017, 15:52:12

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Beba se rodi, trudnoća završava al nervoza tek počinje. 
Pa beba place , pa pelene , pa nespava a ti ovako
Audentes fortuna iuvat

Dzeg

Imam vec klinca od 3.5 godine i sve se nadam da ce nas dvojicu poslati na Dunav da im ne smetamo  :stripii: :rofl2:

pajdo77

Nisi ti tu da misliš,ti si tu da radiš što je ona zamislila :stripii:

Dzeg

Dzeg

Napokon spremno za farbanje. Nadam se da cu sutra bar prvu ruku hi protecta. 😀
https://ibb.co/mAgSp7

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Dzeg

Hempel High protect prva ruka nanešena, sutra nastavljamo akciju.  :hello2: :toothy9:

mossi

maverick

Meni je taj high protect jedan od najacih namaza koje koristim.....osobno mi je bolji od naknadnog nanosenja gelcoata...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Dzeg

Bas je gusta masa i cak mirise lepo. 😀 Samo mi se nesto sporo susi, sad sam ga pipao i jos je mekan na delovima gde je deblje nanesen. Jel to normalno ili? (Proslo je 14 sati od nanosenja).

maverick

Vjerojatno je zatvoren prostor...sutra ces moci prvi sloj light prajmera...ako si se odlucio po propisu

Dzeg

Planirao sam sad jos jedan sloj high protect pa onda Light primer. E sad isto sam planirao da radim odmah boju preko celog tabana pa onda opet ligt primer pa antialgin ispod vodene linije. Nesto kontam onda mi je jos zasticenije, ili mozda gresim...?

maverick

Bas i nije...sloj nekog laka izmedju je uvijek losije vezivo nego light prajmer...Jedina prednost toga bi bila puno ribanja vrhova trimarana na pijesku. Ali to rijesim tako da na te dijelove dna nanesem sloj vise. S obzirom da camac nije gotov i da nece sutra u vodu...svakako bi ostavio mjesto za jos jedan sloj prajmera prije stavljanja antialgina..Naravno ako ti to nije komplicirano

Dzeg

Hvala za savet, pravo da ti kazem da mi se bas zuri. Zelim sto pre da ga zavrsim posto cu morati u skorije vreme da ga izbacim iz garaze. Danas sam naneo i drugi sloj high protecta i bas je dobar, prvi se super stvrdnuo i dno deluje bas lepo zasticeno. Sutra sledi light primer prva ruka, njega planiram da spricam kompresorom, pa ce brze da ide. 😀

Dzeg

Light primer nanešen, ovih dana zavrsna boja i antialgin pa da ga obrćemo  :icon_salut: