Cheburashka jig

Autor No, Studeni 15, 2017, 06:50:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

im84

#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

Kad se družio samnom..to se prsilo...guralo u prvi red....a vidi ga sad...kao princeza ...sakriva se  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Nisam bas dugo koristio… Sad cu malo probati… Cisto ubaciti da ne bude uvek isto… Znao sam lepo proci na ovo…

Mozda se upeca neki Suduk…

pajdo77

Meni je Čeburaška odlična stvar. Toliko da nemam ni jednu klasičnu jig glavu. Stavljaš udice raznih veličina i oblika,udica nije ulivena u glavu,prirodnije radi u propadanju. Čini mi se a možda sam si i umislio ali manje gubim sistem sa njom nego sa klasičnim jig sistemom. Uglavnom ja se na staro ne vraćam.

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

Gremlin

Ja koristim ovakve glave i za kedera i za gume, definitivno se manje kida i ima lepši i prirodniji rad:

:occasion14:

Sg.Pepper

Fino sam prolazio sa ceburaskom, jedino sam primjetio da je dosta bolje kad imas udicu koja ima vecu rupu za kacenje, imao sam par komada neki gamakatsu model neznam tocan broj, al je bilo dosta vise udaraca! Na klasicne udice se zna udica zaglavit nije cesto al mi se desavalo, kad je sire oko na udici slobodnije radi guma.
dec d vej aj lajk it....

pajdo77

Rusi na njih većinom stavljaju dvnokuke.

DIDAPATAK

..pošto je opće poznato da imam dvije lijeve ruke. jedna još i potrgana, gdje i pod kojim nazivom da tražim te glave..
.. :baba:

dravski pecaros

Imaš u Osijeku šaran Cerna kod bijele lađe tih glava a ima i u kapitalcu

maverick

Pa gledajuci cijene po tim trgovinama ja kontam da ce Pajdo kreniti u neku proizvodnju s Bladeom u kombinaciji  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

..bilježim se sa štovanjem  :hi:
..kad krenu ja ču odvojiti neki postotak od pemzije za kupnju DGO proizvoda..
..treba poticati razvoj malog poduzetništva  :icon_thumright:
..sad ozbiljno..Pajdo šaljem p.p...
.. :baba:

šajzika

Koje kopce, zicu ili sta vec koristite za spajanje glave i udice?
Audentes fortuna iuvat

Sg.Pepper

dec d vej aj lajk it....

pajdo77

Nisi ga Peperu razumio. Pita za spajanje glave i udice a ne za spajanje glave i strune...ili ja tebe nisam razumio. Šajzi,idu ovakve kopče,možeš ih i sam praviti od žice 0.5 mm ili uzmeš one spajalice za papir,izravnaš i saviješ u ovaj oblik