Zanimljivosti

Autor maverick, Prosinac 15, 2017, 20:47:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Al ga ispeče  :notworthy: i kako pojede batakove žljezde mi proradile  :stripii:  :stripii:
Super fora za ispeći pile.
Kolega neki dan ponio pile,bila je opcija ražanj, ali nije bilo baš kandidata da ga vrte tri sata,pa smo ga na kraju skuhali i dobili juhu +
Ovo moram isprobati na pecanju. :kacsint2: 

maverick

A kad smo u prirodi...najlakse ga pripremiti na rostilju u komadima...Kuci na raznju...uvijek stavim par komada...bar za dva da imamo obrok... :ok: A moracu i ovako isprobati

No

Ma ovo je za u prirodi.  :ok:

Proljeće,prohladno,zabačeni štapovi s obale,vatra pucketa i peče se pile.  :ok:
Primamljivo do kraja.

maverick

joker

prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

maverick

mossi

Ponela, tiganj, sekiru za ubit vepra, a nije ponela daščicu i viljuške..  :no: :no: :glasses9: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

Sve je to mogla i kod kuće spremiti nije se morala toliko patiti..  :uf:

nekinho

Dobro da cijelu kuhinju nije ponijela...

mossi

Super je video ima dobrih ideja, ali kad pogledate samo kvalitet drveta odmah vam sve bude jasno.
O ostalom ne vredi pričati.

Ja se malo zezam ali imam i dve takve titanijumske šolje, 3 noža, sekiru .. jedino tiganj nemam..  :icon_scratch: :rofl2:

maverick

A ima nekih zanimljivih ideja...mene podsjeti na moja kampiranja s obitelji...vecinu poneses i uvijek nesto zaboravis..a to izmisljanje....uvijek uveseli djecu...Svaki put se oduseve s svedskom bakljom...i tako...bude zanimljivosti nekih...

pajdo77

Nema električnu ogradu za tjerat noćne divlje krave,nema dečka na napuhavanje u dugim noćima,nema balon rakije za dezinfekciju rana,vode,zraka i čemu sve rakija služi. Otišla nepripremljena. Bitno da je cepter randljike ponijela.  :stripii:

Mornar Popaj

Uh koliko sam samo oklada odnio na konto švedske baklje  :clap2:
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

maverick

U slučaju da se gusite, zanimljiv video