fiš-paprikaš

Autor Hemingway, Siječanj 11, 2013, 20:16:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

miha

u fiš nejde mrkva ...a ni vegeta ...slatka je ...tu je paprika ljuta ,slatka ,sol ,,riba ,,,,friška i to je zakon naravno luk ...a sve ostalo su bajke ....

Kugla

Miha nisu bajke, Simba je vrhunski kuhar i jeo sam njegov fiš u koji je stavio kašiku vegete i mogu slobodno reći da je to jedan od najboljih koje sam jeo. i tvrdim 100% da nitko al baš nitko da nije vidio d aje stavio tu kašiku vegete ne bi nikad znao, jer se to uopće ne osjeti, e to su bajke kad ljudi kažu ovo, ono ja osjetim ma osjeti malo sutra.
Ja sam kuhao nekoliko puta čobanac ljudima koji se kunu da ne mogu ni vidjeti janjetinu, a u čobanac sam stavio ovčetine i janjetine i kako nisu vidjeli kad se to stavlja polizali su kotlić, a to je ipak neko meso koje ima jedan specifičan miris, pa nisu osjetili, i rekli kako nikad bolji nisu jeli u životu. Paprika u fišu pokrije vegetu u to budi uvjeren, a mrkvu isto tako jer jedna dvije mrkve koja se izmiksa nitko neće osjetiti u to me ne može niitko uvjeriti

miha

a ti ni neznaju da je to bio čobanac .... :stripii:

Kugla

Miha, Miha, a je si ti z........., vidim dosađuješ se, ajde na kavu

kawasaki

friska riba i atmosfera najbitnije  :ok:

Brzi od Bolena.

maverick

Nisam kuhar ali za ovakva jela ambijent i atmosfera su jako bitni...mi u kući prakticiramo staviti i smuđa ( jer ga imamo najviše u frižideru  :stripii: ) i osobno mi je to pun pogodak, njega najvise volim jesti
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Ne smukia u fiš, ne on je puno bolji na neke druge načine.

maverick

Jbg kad njega imam najvise...ubacim jednog od kilu i pol do dvije... :stripii: šarana moram kupovati a soma i smudja imam.. :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

može i smuđ nije problem pogotovo ko voli jest ribu samo ga kasnije ubaci cc 20 min prije kraja inače se zna raspast
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Kugla

Ma znam da može, svaka riba je dobro došla, ali mi smuđ nekako puno finiji na neke druge načine pripremljen  :ok:

Slaven

Sad kad to spominjete, koja vam je riba najfinija za jest iz fiša, meni je šaran divljak kad je malo veći i kad ima onak crvenkasto meso :jede:

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Kugla

Ja iskreno nekako ni ne jedam ribu iz fiša, samo supu, a riba onako malo, pa ni nemam nekog favorita. A što se tiće ovako na neke druge načine, som i smuđ to mi je  :jede:

pajdo77

Juha i domaći rezanci a kuhana ni pod razno. Pečene sam pojeo možda pola kile u životu,ne da ju ne volim ali komotno mogu bez nje.

umpahpah

obožavam divljaka u fishu ali i pohovanog,onak u mrvicama(prezlama) a ni komad sometine u fishu ne prodje nekažnjeno!!!