fiš-paprikaš

Autor Hemingway, Siječanj 11, 2013, 20:16:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

brod_carp

Nedavno bilo državno na kopiki, pojedinci stavljali brašno kao da gulaš rade, ali svi stavljaju dodatak za riblju juhu, i takvi pobjeđuju....

alex7777

riba voda luk sol paradajz paprika dobra vatra  i to je to sve ostalo je  nesto slicno ribljem paprikasu iliti fisu   :headbang:
inace kuham kod kuce godisnje jako puno da ne palamudim previse trosim 10 do 15kg slatke paprike i za pajtase i svakako i za prijatelje koji ponesu kuci kotlic svasta nesto  :hi:

nele01

Saran 3 kg, glava od smudja od 5 kg, 1 kg fileta od naseg domceg soma.
Povadim glave i rep za majstora😁😁😁😁😁😉😉., a ostalo na raspolaganju.

nele01

Ovako to izgleda u tanjiru. Ovo mesce su obrascici od smudja i sarana  :ok:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

majstor

Majstor vidio, a rado bi i probao. :notworthy: Anđeli bi jeli da imaju zube. :clap2: :stripii:

alex7777

Citat: majstor  u Veljača 04, 2017, 18:29:56
Majstor vidio, a rado bi i probao. :notworthy: Anđeli bi jeli da imaju zube. :clap2: :stripii:
nikad nije bio problem , jedino ako dodjes jednom probat onda sam u problemu  :stripii: :stripii:

majstor

Fiš je ko gljive. Sve su gljive jestive - neke jedanput neke više puta. A ja sklon riziku.  :stripii: :ok: 

maverick

Jedan od boljih...alex777 ih opravio  :icon_thumright:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

bilo ugodno drustvance  sve u svemu  :ok: a najdraze mi skoro ocisćeni oba kotlica pa nisam morao prat zamalo  :stripii:

kobac

ovo druženje niste prijavili.... :red-card: :uf: :uf:

DIDAPATAK

..da..da..nisu pozvali dežurne službe  :uf:..  :stripii:
.. :baba:

pajdo77

ovo ko i u politici,samo veza šljaka :stripii: